icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
8 december 2015 07:09
5

Bilder berättar eller hur livet kan förändras

Tack igen alla som har gratulerat mig till min viktminskning! Återigen säger jag att jag inte hade klarat det utan stödet härifrån och all värme och peppningar. Här tillåts man vara människa om man misslyckas och inga fördömande ord.

Igår låg jag länge och tänkte på bilden före min viktminskning och det liv jag levde då. Jag mådde inte bra men orkade inte förstå det. En svår särborelation med en konstnär som drack för mycket och det blev också onödigt mycket vin när vi träffades. På söndagkvällar köpte jag ofta en påse 300 gram påse med ostbågar.Jag sökte tröst i maten utan att förstå det och vändpunkten när jag kom till min KBTkurs i viktminskning. Ser också på mina kläder på bilden. En stort svart tröja jag tyckte om men inget åtsittande hade jag. Oftast jobbigt att prova kläder i provrummen, speciellt byxor. Nu kan jag slå mig loss på klädintresse då kläderna sitter bättre. Fascinerande att tänka tillbaka hur livet var förut och det är också en del av viktresan.

Gillar

Kommentarer

 • 8 dec 2015 07:16
  Bella50

  Du var säkert en lika fin människa då med...men man slår så hårt på sig själv ibland....och tröstätandet bara eskalerar , när man känner sig misslyckad och tycker man inte duger.

  Mitt liv ( och många andras) ser ungefär lika ut på den punkten.

  Nu har vi vänt den nedåtgående spiralen.

  Nu har vi hittat vår egen framgångsmodell.

  Den överger vi aldrig för bullar och godis.

  Pepp till alla som oxå kämpar på och gör någonting åt det..

  Alla är värda en Medalj 🏅

   

 • 8 dec 2015 07:21

  Vad fina ord. Tack och något att bära inom sig!

 • 8 dec 2015 07:36
  aregnisw

  Så sant som Bella skriver och vi har alla något svårt att bära med oss men vilken tur att det blir en omvändning och att livet blir bättre det kunde ju också vara precis tvärtom. Det tillåter inte jag mig längre jag har gått igenom så mycket elände och det vill jag aldrig mera ha igen. Pepp på oss som tagit oss ur svåra förhållanden heart

 • 8 dec 2015 08:59
  Bella50

  Detta är anledningen till att vi trivs här på MD. Här delar vi både glädje och sorg. 

  Ha det bäst idag och stressa inte. ❤️👏

 • 8 dec 2015 09:05
  Tita

  Stort grattis till dig ELEGANZ för utmärkelsen "månadens framgångare" 😍 Du är en positiv och fin person som hittar glädje ämnen i det mesta. En bra förebild😘

  Ha en fin dag!

Logga in för att skriva en kommentar.