icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074534
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 April 2014 20:05
4

Besök på biblioteket

I morse läste jag i tidningen om en nyutkommen bok som verkade väldigt intressant. Jag kollade på Adlibris och den kostade 177 kr vilket är ganska mycket. Jag kom att tänka på biblioteket och hur längesedan det var jag lånade. Tror det var ca 11 år sedan. Anledningen till att jag slutade var att jag hade lite svårt att lämna tillbaka böcker i tid. Här är bekännelsen. Nu var jag osäker på om jag hade några skulder där men tänkte att det lär väl visa sig och då får jag betala. Registrerade mitt lånekort online och gick för att hämta det. Kände jag att jag höll andan när hon kollade på datorn men allt var i sin ordning. Bibliotekarien var oerhört vänlig och talade om alla regler för mig som ny låntagare samt att det var avgifter om man inte lämnade böckerna i tid och jag nickade för att markera att jag förstod. Hon skulle bara veta vad denna respektabla dam i femtioårsåldern hade på sina synders samvete.. Nu ska det bli ändring. Jag ska sköta mig och har beställt boken jag läste om. Kostar bara 10 kr och lite skillnad mot 177 kr. Härligt att vara ledig och hinna med lite saker.

Kommentarer

 • 22 Apr 2014 20:42
  Det är verkligen bra och vad smidigt att man sköta allt online. En mild resa i nostalgins tecken när jag minns hur jag beställde min bok helt manuellt när jag var barn och bläddrade i kartotek..
 • 22 Apr 2014 20:38
  Flamenco
  Jag lånar nästan allt jag vill läsa på bibblan. Ställer mig i kö från datorn hemma, praktiskt! Sen köper jag böckerna bara om jag verkligen gillar dom, nu senast Balkongliv, om balkongodling mm.
 • 23 Apr 2014 09:42
  Krusmor
  ... dvs ser igenom boktidningen
 • 23 Apr 2014 09:41
  Krusmor
  Jag lånar och läser ofta böcker. Biblioteket är verkligen en guldgruva :) Är med i en bokklubb men ser oftast igenom den och ser jag något intressant så går jag in på datorn och bokar den på biblioteket :) Ekonomi-smart ;)

Logga in för att skriva en kommentar.