icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 oktober 2015 17:24
10

Besök i gamla lägenheten idag

Kände mig lite spänd idag när A och jag öppnade dörren till min gamla lägenhet. Kändes som ett trauma det jag var med om för tre veckor sedan när jag upptäckte vattnet på golvet i klädkammaren.Nu var röret utbytt , golvet uppbrytet och nytt parkettgolv ska läggas i klädkammaren. Känns som allt är på rätt väg förhoppningsvis och jag pratade med en person från föreningen igår som sade att de ansvarar för allt.  Bara att hoppas på det bästa. Köparen kom och fick se hur det såg ut och det är naturlitvis otur att sådant ska hända innan han ens flyttat in men å andra sidan hade han ju tur att det inte hände när han precis flyttat in. Röret var också verkligen i dåligt skick. Fick höra att allt var klart hos grannen ovanför för mig där vattenläckan börjat så det borde ju bli snart klart hos mig också.

Efter besöket i lägenheten åt vi lunch i Kista och jag åt en kebab med bröd men uteslöt det mesta av brödet. Sedan  följde jag med A till Dressman för att han skulle köpa ett bälte till sina byxor och oj vad han tog tid på sig och valde. Jag tröttnade och var rätt ointresserad av att vara smakråd åt en så enkel sak så jag smet iväg till Hallbergs för att köpa örhängen.Precis när jag tänkte köpa ett par jag sett ut så kom A tillbaka och det blev inga örhängen. Var nog bra för ett typiskt impulsköp som kan ske ibland.

Nu väntar en lugn kväll och känns riktigt skönt.

Gillar

Kommentarer

 • 24 okt 2015 17:38
  aregnisw

  Ha en trevlig o lugn kväll och sen måste jag ge dig en komplimang du är så fin på den nya bilden du har här nu smärt och snygg smiley

 • 24 okt 2015 19:04

  Tack Bella!

 • 24 okt 2015 19:17
  paloma

  Du är jättefin på bilden, och smal ocksåsmiley

 • 24 okt 2015 18:42
  Bella50

  Toppenfint foto.❤️👏

 • 24 okt 2015 17:42
  aregnisw

  Jag förstod det var den yes

 • 24 okt 2015 17:41

  Tack och vad gulligt sagt av dig.Det min kjol jag sydde in jag har på mig. Ha en fin och skön kväll du också. smiley

 • 24 okt 2015 19:25

  Tack Paloma och vad glad jag blir. Verkar som jag hittat ett sätt att leva som fungerar med 16.8 och att hålla vikten samt även att må bra. Precis som du har gjort och du inspirerar! smiley

 • 24 okt 2015 19:36
  paloma

  Vad bra, tack själv. Det är så skönt att hitta det som passar oss bäst, alla behöver inte följa samma metod.smiley

 • 24 okt 2015 19:44

  Håller med dig Paloma och mycket är så individuellt och gäller att hitta det kroppen mår bra av. Jag kan göra avsteg på helgerna men kommer aldrig att börja med smörgåsar igen och då är jag övertygad om att det skulle bli viktuppgång för min del. Gott med smörgåsar men håller mig ifrån det helt enkelt.

 • 25 okt 2015 09:49
  FrkM

  Vilke osis att han hann komma innan iköpet :)

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

Logga in för att skriva en kommentar.