icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 september 2015 20:32
4

Beslutsångest angående lägenhetsförsäljning

Känner mig omtumlad och haft en del att tänka på. Ikväll hade mäklaren privat visning av min lägenhet och han ringde för en stund sedan och berättade att han som kollade ville köpa lägenheten.Känns otroligt att det kan gå så fort sedan i lördags ! Han hade lämnat ett bud utöver utgångspriset och jag har funderat samt rådgjort med A hur jag ska göra. Känns lockande att få allt klart men jag har bestämt mig för att ha visning i helgen och avvakta. Lägenheten är stylad och klar samt visning planerad. Svårt beslut och känns som det rätta.  Allt är ju inte klart men känner mig så glad just nu att allt verkar ordna sig och att det ser ut om lägenheten är lätt att sälja. 

Vi får se vad som händer framöver.

Gillar

Kommentarer

 • 15 sep 2015 21:30
  Bella50

  Bra beslut med visningen i helgen, tycker jag.

   Du får väl ändå betala för stylingen och mäklaren så lika bra att köra hela racet.

  lycka till 🌹👍

 • 15 sep 2015 21:31

  Tack Bella och precis så tänker jag..

 • 15 sep 2015 21:37
  aregnisw

  Ja lägenheterna ligger väl på otroliga summor i Stockholsområdet kan jag tro och då är det lika bra att slå på stort den är nog inte alls svårsåld men lycka till ändåsmiley

 • 15 sep 2015 21:40

  Tack aregnisw och så oväntat att få ett seriöst bud redan nu efter bara några dagar..Mycket att tänka på men det känns som jag gör rätt.

Logga in för att skriva en kommentar.