icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 juli 2018 09:20
6

Behöver tillit och positiva tankar

Har blivit problem -pga dålig information av Comviq- med A.s mobil under semestern.  Vi bytte till fast abbonemang för att kunna surfa under semestern och fick ett nytt SIm-kort.  Tanken var att jag skulle ta med det när jag åker på fredag och vi trodde det gamla SIm-kortet skulle gälla fram tills det nya sattes i men så var det inte. Det avaktiverades så jag kan inte nå honom via hans mobil. 

Vi hade kontakt igår via messenger då han har sin pc med sig och han vill inte skaffa ett spanskt kontantkort tillfälligt utan vänta på nya simkortet.   Suck säger jag för jag tycker det är så jobbigt när man inte kan nå någon. Då kommer alla mina katastroftankar fram men jag får lugna ned mig och vi ses ju på fredag. Nu längtar jag verkigen och det är skönt med egen tid men samtidigt svårt att vara ifrån varandra. 

Styvsonen kom hem sent igår och det gjorde mig också orolig och vilken lättnad när han dök upp.  Jag gjorde en väldigt god LCHFpaj igår och han tog med sig den till jobbet idag.  Skrattade lite för mig själv då han knappast behöver LCHF för att gå ned smal som han är men å andra sidan kan LCHF ätas av alla. Det går ju att variera portionsmängden och han tar rejäla portioner vilket han behöver. 

Tyckte synd om honom i morse att ge sig iväg i regn och oväder tidigt och hoppas allt gick bra.  Såg när jag gick upp att han hade tagit sig tid att ta in skorna från balkongen och starkt  att hinna tänka på det. 

Jag hade en lugn och skön dag igår och det var skönt med lite svalare väder.  Vilken känsla att sitta på balkongen och känna de svalkande lätta brisarna i nacken. 

Jag köpte ett wienerbröd till kaffet igår och mycket onödigt men mest för jag kände mig lite rastlös.  Man ser hur lätt hänt det är men jag ska hålla fast vid mina sunda vanor.  Ska iväg på utegympa om en liten stund och ska bli härligt att få röra på sig. 

Läste en intressant artikel om utbrändhet i morse och hur lätt det är att kvinnor över femtio drabbas och vad svårt det kan vara att återhämta sig. Jag har ju själv varit där så jag vet och det värsta är att jobba så hårt och ständigt få detta tvivel på sig själv och känslan att inte räcka till. 

Nu vill jag plantera positiva tankar inom mig själv och att få må bra. 

Gillar

Kommentarer

 • 29 jul 2018 09:40

  Bra att du kommer iväg på utegympa så att dina funderingar kan få göra paus. Jag tror det är rätt typiskt när man får egentid att man börjar fundera extra mycket. Bra då att du försöker styra till det positiva hållet.

  Själv ska jag på Zumba i Hågelbyparken. De samlar in pengar till hjärt- och lungfonden.

 • 29 jul 2018 09:41

  Du har rätt i det Lual, jag märker att jag mår bättre och funderar mindre när jag motionerar och det är bra. 

  Ha en ett härligt Zumbapass  smiley

   

  Senast uppdaterad 29 jul 2018 09:42

 • 29 jul 2018 10:01
  paloma

  När jag känner mig rastlös och orolig går jag en långrunda med hunden, men i denna värmen är det svårare.

  Nu är jag sällan själv, mannen har semester och jag kan träffa barn och barnbarn när jag vill.

  Snart är du i Spanien och har sällskap och fin natur runt dig❤

 • 29 jul 2018 10:20

  Tack Paloma och det känns bra att tänka på det.  Längtar till A och att få se havet tillsammans. 

 • 30 jul 2018 00:56
  Bella50

  Hur länge ska du vara därnere ...nu när du är " mellan jobb"  s.a.s. ?

  Förstår att du längtar heart

 • 30 jul 2018 09:31

  Jag blir där fyra veckor och känns som lång tid. Sedan är jag tillbaka i september och tar tag i att söka jobb.  Såg at ni har en fin resa framför er och vad härligt. 

Logga in för att skriva en kommentar.