icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
13 augusti 2013 20:57

Behöver rörelse och motion

Känner att den här första veckan här varit väldigt trevande för mig trots motivation känner jag mig lite vilsen. Jag behöver hitta min rätta väg och känner att jag längtar efter att motionera. Blev sjuk under min semester i kraftig förkylning i tre och en halv vecka och sist jag var på Friskis var i början på juli. Nu kollade jag schemat och imorgon ska jag ta ett medelgympapass och jag kan ju ta helt i min egen takt och göra vad jag orkar. Bra! Ska även fylla i motionsdagboken och nu funderar jag på om jag ska planera veckomenyer framöver. Affirmationen mot ett smalare liv har börjat och det är det viktigaste. Jag minns hur vilsen jag var när jag gick min KBT och LCHF-kurs första veckan och nästan en sorgeprocess när jag ändrade mina matvanor så radikalt. Dock sade hjärnan åt mig att nu kör vi dessa tio veckor vilket jag också gjorde. Så jag får vara beredd att det är lite svårt i början även nu. Nu ska jag varva ned med min älsklingsserie jag spelat in. " Jims värld." Den mannen bryr sig inte om att gå ned i vikt.. Han är så självgod att han faktiskt är charmig och påminner mig om Fred Flinta.. :-) Går man ned i vikt av mycket skratt tro.. ? I så fall är det bra för jag har skrattat mycket på jobbet idag. Härligt att ha så fina kollegor.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.