icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
5 november 2015 07:09
8

Behöver andas

Allt känns bra nu med lägenhetsförsäljningen och kan känna mig glad över att jag har fick ett bra pris och det allra viktigaste är ju att jag är lycklig sambo med A.

Igår kom jag hem från jobbet och var ledsen och han lyssnade och stöttade mig när han kom hem senare. Vad mycket sådant betyder.

Som jag skrivit om tidigare brottas jag med att ha mycket att göra och inte nog med att jag jobbar hårt jag känner mig inkompetent och att det måste vara något fel på mig som inte hinner med. Jobbig känsla och igår ställdes allt på sin spets och jag grät på jobbet. Idag är jag sjukskriven och ska vila och ta hand om mig själv. Ska försöka släppa taget och göra roliga saker.

A ska bjuda mig på lunch idag då han jobbar sent och känns bra att komma ut en stund tillsammans.

Gillar

Kommentarer

 • 5 nov 2015 07:22
  aregnisw

  Så jobbigt för dig och jag tror inte det är något fel på dig utan jag tror att idag fordrar det så mycket och man ska vara så effektiv som möjligt men ingen tackar en när man nästan går in i väggen så bra gjort av dig att sjukskriva dig och ta det lite lugnt och tur du har din Sambo också som stöttar dig. Kram på dig och hoppas du kan göra något roligt nu pepp pepp

 • 5 nov 2015 07:38
  Har du berättat för din chef hur det känns? Du kanske behöver bli avlastad eller få hjälp med prioriteringar?
 • 5 nov 2015 07:40
  Bella50

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • 5 nov 2015 07:47
  Tita

  Usch hur har du det egentligen på jobbet....du har säkert alldeles för stora förväntningar på dig som du inte har en möjlighet att uppfylla under en vanlig arbetsdag. Du måste för din egen skull sätta ned foten och prata med din chef innan du blir sjuk. Så där kan du inte ha det.heart Sköt om dig du är den enda som finns som är du!!

 • 5 nov 2015 08:37

  Tack alla för värmande stöd och omtanke! heart

  Jag har haft ett bra samtal med min chef och det finns ljus i sikte.Viktigt att jag släppte taget igår och visade att jag inte orkade mer. 

 • 5 nov 2015 08:37
  paloma

  Så jobbigt för dig med jobbet, sätt stopp innan du blir sjuk för ingen kommer att tacka dig efteråt. Tempot är tyvärr väldigt högt i samhället idag, och många går i väggen.

  Ta hand om digheart

 • 5 nov 2015 19:44
  AH65
  Inget arbete, hur intressant och viktigt det än är, är värt att bli sjuk av. Du har ett liv och du behöver vara rädd om dig! Bra att du visade att det var nog. Var rädd om dig! Kram!
 • 6 nov 2015 23:04
  chicha

  Klokt val att sjukskriva dig och att även berätta varför för chefen. Ingen tackar en för att man lider i tysthet och kan då inte heller hjälpa en.

  Jag har varit där själv och alltid valt att vara öppen med det. Nu satte jag ned foten i tid, hoppas jag. Var sjukskriven 3 veckor heltid, nu halvtidssjukskriven ytterligare en månad. Börjar må bättre så jag hoppas kunna gå upp till åtminstone 75 % snart.

  Ta hand om dig! Och en sambo som stöttar är guld värt!❤️

Logga in för att skriva en kommentar.