icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 september 2013 11:28
3

Bakar LCHFbröd

Har haft en skön lördagsmorgon med frukost och teve. Jag gillar att se på teve på morgonen när jag är ledig. På fredagkvällen brukar jag somna i soffan och så också igår.. :-) Nu bakar jag ett LCHFbröd som jag länge tänkt göra med kokosnötsmjöl. Ska bli spännande och måste erkänna att de LCHFbröd jag köpt och bakat tidigare har inte varit så goda. Brödet jag köpte en gång som färdig mix gav mig en känsla av att jag åt gröt och inte bröd. Vi får se hur det smakar och spännande ska det bli att ta ut det ur ugnen. Ska vara inne i 50 minuter och det är ganska lång tid. Nu har jag kört 5:2 dieten i två veckor och det känns bra även om jag tycker det är lite jobbigt att vara hungrig de dagar jag fastar men jag ska ge det en tid till. Jag vill vänta lite med att väga mig då jag går efter hur kläder känns och min största vinst just nu är att jag kommit ifrån mitt sockerbegär och behov av choklad. Jag har helt enkelt börjat laga och äta mer mat. Känns bra.

Kommentarer

  • 21 sep 2013 12:45
    Har du testat att baka kesobröd? [LANK]http://56kilo.se/snabbt-kesobrod-lchf/[/LANK] Eller frukostfrallor? [LANK]http://www.lchfgourmet.se/baka-med-lchf/lchf-brod/lchf-frukostfrallor/[/LANK] Innan jag hade testat dom här så hade jag inte hittat något LCHFbröd som jag tyckte om. Men nu bakas dom här för fulla muggar här hemma! :)
  • 21 sep 2013 12:50
    Nej jag har aldrig provat med keso. Tack för recepten och jag ska prova dem. Kul för jag letar verkligen efter ett gott LCHF-bröd.
  • 22 sep 2013 07:38
    Kesobröd är det enda LCHF bröd jag provat som faktiskt är gott! Jag använder recept från 56kilo.se!

Logga in för att skriva en kommentar.