icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
16 februari 2015 06:52

Både vilsam och händelserik helg

I fredags kväll åkte vi iväg för att köpa  ny dator och det kändes som jag gjorde ett bra köp. Jg frågade massa och det är ju helt rätt att göra så inför ett viktigt köp. Jag ska installera den ikväll och känns som det kommer att gå bra denna gång.

I lörags var det alla hjärtans dag och A jobbade och började tidigt. Hade ingen tanke på att han skulle överraska mig me något med tanke på hur tidigt han gick upp men jo, ett litet paket hängde på spegeln och ett fint meddelande. Otroligt omtänksamt och jag blev väldigt glad.

Jag hade sedan en fin lördag ensam för mig själv och jag behövde det. Lagade fisk i foli, ute oc köpte fina blommor samt pysslade hemma i lugn och ro och det kändes så bra . Otroligt lyxigt med en sådan dag.

Jag visste iinte riktigt hur länge A skulle vara borta för ha n skulle ut oc äta med sina kollegor på kvällen och när han inte dök upp vid elva, halvtolv. blevv jag riktigt orolig. Målade fram de värsta bilder  och kände hur ångesten kröp inom mig. Jag har lätt för sådant och tror att det handar om jag fick vara mycket ensam som barn vilket mn inte ska vara när man inte är så stor. Har tänkt på det och det visar ju hur hjärnan är programmerad att minns saker och det är samma sak med vårt ätmönster.

Hur som helst fick jag ett sms att det var problem med pendeltågen och efter att ha tagit en taxi var A lyckligt återfunnen. .-) Det roliga vara att jag tidigare hade bokat tvättstugan åt honom sju på morgonen. Jag tyckte det var lite tidigt när han sade boka klockan sju  men han brukade göra så när han bodde i sin förra  lägenhet. När jag ick sms:et tänkte jag skriva tillbaka om jag skulle boka om tvättstugan men tyckte det var lite väl oempatiskt när han satt fast i trafiken.. När jag tog upp det när han var hemma igen visade det sig att han menat sju på kvällen. Vad vi skrattde och han fick sova i lugn och ro på söndagmorgonen.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.