icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 juli 2015 06:28
2

Avstämning efter fem veckor

Inatt fick jag otroligt nog sova hela natten. Dock hade jag legat på min onda axel och vilken smärta när jag vaknade.Tur att TENS finns och nu känns det bättre.

Veckovägningen gjord och bara ett hg.Känns lite konstigt efter allt kämpande men ser det hela långsiktigt. Dels provade jag ett par byxor igår som var lättare att komma i dels har det ju varit lite otakt i veckan med födelsedagsfirande t.ex. Nedåt är nedåt och det innebär 2,8  på fem veckor.

Jag ska försöka komma igång med motionen. Blir för lite av det just nu och jag behöver röra på mig. 

Känns bra och inspirerande och nu siktar jag framåt. 

Gillar

Kommentarer

 • 24 jul 2015 07:49

  Tack Ebbesmor och jag uppskattar verkligen detta råd. Jag ser vågen som ett hjälpmedel och analysredskap. Blev ju födelsedagsfirande två gånger  och jag har tappat lite rytm Ska fundera lite på detta och om jag kan lägga upp en bra plan för veckan som kommer. Tack ! smiley

 • 24 jul 2015 08:27
  Bella50

  Grattis till vikten Eleganz. 👍🌹

  Ni andra har rätt som vanligt. Jag festade med Thaimat OCH mjukglass i tisdags och har pendlat i vikt denna veckan...inte fattat varför , då jag skött mig övriga dagar...men äntligen har ordningen återställts...med råge....så visst betyder kolhydrater viktökning , om än tillfällig...även om det bara är ibland man unnar sig. 

  Orsak & verkan alltså. Valet gör man själv. Pepp 🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.