icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
11 november 2016 08:48
7

Åtta veckor med L7

Jag har inte vägt mig idag utan ska göra det på fredag om en vecka för att se var jag är då det då har blivit nio veckor med L7. Det viktigaste för mig är att jag märker på mina kläder att jag är på rätt väg. Nu är jag så nära att få upp blixtlåset helt i min fina kjol. Jag tror faktiskt att det kan ske en vecka från idag!  Så spännande.

Vad har egentligen hänt?  Jag har slutat med mitt stora intag av jordnötter. Tar en bit ost om jag blir hungrig men oftast klarar jag mig utan mellanmål. Slutat med vanan jag plötsligt fick med kaka till kaffet efter lunchen på jobbet samt även en liten - vad farligt det är att börja tänka så när det gäller liten - bit pannkaka med grädde och sylt på torsdagar. Nya dåliga vanor skapas snabbt.

När jag kom till jobbet efter min besvärliga resa i onsdags köpte jag faktiskt en chokladkaka. Kände att jag ville ha det. Ibland blir det så och känns skönt att jag inte behöver göra så stor affär av det.

Det viktigaste av allt som L7 har gett mig är att jag inte småäter längre på kvällarna. Igår ville jag ta en bit melon när jag var i köket innan jag skulle lägga mig men så kom jag plötsligt på det. Ja just det. Det ger mig faktiskt ett lugn att inte på kvällarna och inte lika jobbigt som det var förut.

Idag jobbar jag hemma och det är så skönt för jag kan fokusera på saker på ett annat sätt. Mitt jobb har förändrats och jag skriver mycket mer än jag gjorde tidigare vilket jag tycker om. Fortfarande i inlärningsfasen men känner att jag börjar få mer struktur på allt.

Idag kom tidningen, vi har tidning bara på helger, och jag läste om snökaoset. En kvinna fick sitta i en taxi sex timmar utan att komma därifrån i en tunnel. Andra människor ute hela natten utan att komma hem. Hoppas verkligen att det lugnar sig nu framöver.

Gillar

Kommentarer

 • 11 nov 2016 11:25

  Ja,  det blir lätt att man kan börja men nåt "litet"  som blir en ovana tyvärr. Bra jobbat!  Och om man fuskar ibland gör inget,  det är det där dagliga som gör det. Jag tycker också du var värd en chokladkaka efter den pärsen! Pepp, pepp! 

  Senast uppdaterad 11 nov 2016 11:26

 • 11 nov 2016 12:38
  Bella50

  Jag med...herrejestanes vilken bussresa 😲

 • 11 nov 2016 16:33

  Gumman satt i kö i 5 timmar fastnade på en på fart och kom inte därifrån inte långt hemirån.

 • 11 nov 2016 17:21

  Du är ju super ordentlig nu och det ger resultat. Pepp på dig!

 • 11 nov 2016 19:12

  Vad spännande det måste bli nästa vecka med vägningen?

  Själv hade jag tur i onsdags när det gällde snökaoset. Jag lyckades ta en taxi tidigt på morgonen till Bromma flygplats innan det riktiga kaoset började. Flyget blev ca 45 min försenad på grund av avisning mm men vi lyckades komma fram till Malmö. Igår när jag skulle hem igen hade det slutat att snöa. Men det var en del att skotta när jag kom hem😜

 • 11 nov 2016 20:58
  gasten

  Det är så lätt att halka in i gamla vanor igen. 

  Men nu är du på gång igen! Pepp till dig och lycka till! 

 • 13 nov 2016 09:32

  Tack allihopa, det går inte fort för mig med L7 men jag ändrar mina vanor sakta men säkert. Jag är nöjd med det.

Logga in för att skriva en kommentar.