icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102814
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 mars 2014 06:49

Att träffas igen efter 33 år

Igår träffade jag min gamla skolkamrat som jag var bästa vän med i gymnasiet. Helt fantastiskt! vi fikade på Vetekatten och vad mycket vi hade att prata om. Slås av hur man minns olika saker och det gäller ju även syskonen när man pratar barndomsminnen. Ett roligt möte som gjorde mig glad och vi ska hålla kontakten. Jag åt en bra lunch på jobbet igår i LCHFstil och som vanligt behagligt mätt hela eftermiddagen. Bjöd mina kollegor på choklad från Tallin men åt inget själv. De ska gödas, hihhi.. Nu har jag precis ätit en omelett med brieost till frukost. Känner att lägenheten vi såg på i måndags finns starkt i mina tankar. Vet att jag måste stålsätta mig för ett negativt besked för varför skulle de som står före oss i kön tacka nej till en så fin lägenhet. Helt obegripligt att tre personer tidigare har gjort det.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.