icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
4 januari 2014 12:25
5

Att styra sina tankar

Vaknade lite lätt ångestladdad och regnets envisa trummande mot rutan gör det inte lättare. Det är ett ljud jag har lite svårt för faktiskt. Känner att det här med tacksamhetsdagbok jag skrivit om är något att ta fasta på och att hitta ro inom sig själv. Jag är en orosnatur och behöver skapa rutiner för att må bra. En av mina kloka vänner som skriver mycket bra saker har sagt det att oro är missbrukad fantasi och det stämmer bra. Bättre att fantisera om roliga saker som gör att man mår bra. Jag ska åka till A idag och vad skönt det bli ska träffas igen. I övermorgon väntar eventuellt DamSM i snabbschack om jag känner att jag orkar efter sjukdomen. Ska bli roligt och spännande och jag har tänkt träna lite imorgon kväll så jag är förberedd.

Kommentarer

 • 4 jan 2014 13:24
  paloma
  Jag är nog lite som du som oroar mig lite för mycket, är det inte barnen så är det något annat. Men just när det regnar så kan jag känna en slags tröst i det, som tårar som rinner och då brukar jag tända ett ljus och då känns det genast lite bättre. Rutiner är viktiga för mig också, men ibland så kan det vara skönt om man inte kan planera allt, då kan det kännas skönt efter man har gjort något oplanerat som visade sig bli jättebra. Hoppas du får en trevlig helg!
 • 4 jan 2014 13:47
  Du har rätt att tända ett ljus och jag tror också på att aktivera sig när oron kommer. Jag ska läsa en stund i en ny bok innan jag ger mig iväg till A och även skönt att bara fundera lite ibland och möta sina egna tankar. Håller helt med dig också om planering och oplanerat. Livet handlar ju om balans och visst är det tur att vi kan improvisera ibland. Tack och önskar dig också en trevlig helg!
 • 4 jan 2014 14:48
  lenaek
  Ha en jätte bra dag. Hoppas att du kan spela i övermorgon. Pepp!!!!
 • 4 jan 2014 15:33
  BirtheX
  Att styra sina tankar tänker jag är att styra mot sinnesfrid o ro i själen. Betydligt lättare sagt en gjort. Personligen har jag börjat arbeta på acceptans också. Styra tankar kan lätt bli ett krav, men att notera att de finns där och acceptera, lämna och gå vidare, är vilsamt för mig. Hoppas din dag blev bra. Pepp!
 • 4 jan 2014 15:38
  Tack lenaek och jag hoppas också det. Ha en fin dag. :-) Acceptans är intressant, BirtheX och just detta att få sinnesfrid och ro i själen. Jag har oroat mig för mycket i mitt liv och kunnat vara rädd för att njuta i stunden. Önskar dig också en fin dag.

Logga in för att skriva en kommentar.