icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 november 2014 07:29
4

Att släppa taget

Hetlt omöjligt att komma upp i morse och klockan ringde sex men först klockan sju lyckades jag komm upp ur sängen. Jag är nog ganska trött och känner att en intensiv arbetsdag med träningspass efteråt tar på krafterna. Dock hur roligt som helst med dansen igår och jag träffade även en f d kollega där lustigt nog. Tidigare har jag träffat en annan så världen är liten.

Jag har kommit på att det var längesedan jag hade en ledig dag för att bara improvisera. Det har varit så mycket med flytt och resor. Kom på att jag behövde det och imorgon har jag ledigt. Ska bli härligt och lyxigt med en ledig  dag där jag får göra precis vad jag vill. Tror också jag behöver det för jag har jobbat hårt på sista tiden. Har egentligen inte tid för jag har så mycket att göra men ibland måste man släppa taget om alla plikter.

Ikväll ska jag ut och äta med en av mina bästa vänner och det ska bli roligt. Också en f d kollega som jag saknar på jobbet verkigen men roligt att vi håller kontakten. Vi ska gå på en trevlig pizzeria men ingen pizza för min del. Känner att jag inte vill förstöra något inför veckovägningen på onsdag nästa vecka.

Igår åt jag bra mat hela dagen och det enda jag får vara försiktig med är mina nötter till mellanmål. Lätt att det blir för mycket. Igår åt jag några paranötter efter träningen och den är helt perfekta för man behöver inteså många för de ska mätta bra.

Veckofika idag på jobbet och jag håller nolll tolerans som vanligt. Går hur bra som helst.

Gillar

Kommentarer

 • 20 nov 2014 08:59
  Tita

  Pepp på dig!

  Bra att du kan både köra och bromsa det behövs om vi skall orka!

  Ha en bra dag!

 • 20 nov 2014 09:04
  Bummlan

  Lediga dagar som är bara ens egna, behövs. Och en det är en styrka att inse att det gäller en själv också! Njut av din!

 • 20 nov 2014 11:09

  Jag inser att jag också längtar efter en sån där ledig dag, en dag som jag kan göra vad jag vill med. Med nära 30 timmar plus på flexen så känns det som om det borde finnas utrymme, typ en vanlig torsdag, måste undersökas.

 • 20 nov 2014 11:16
  Bummlan

  Plusflex innebär ju att du tagit av din "egentid", nu är det dags för payback. Basta! ;-)

Logga in för att skriva en kommentar.