icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 oktober 2014 07:09
1

Att överraska varandra

Kände bra igår både efter min vägning och träningspass på kvällen. En aning lättare att sprattla runt och hoppa kändes det som. Skönt och viktigt  att få röra på sig och jag ska  utöka träningsschemat så småniingom.

Igår fick jag hem ett paket med posten med något jag beställt till A som en överraskning. När vi var i Paris fick han nämligen ett doftprov på Hugo Boss som de delade ut på stan. Han tyckte det luktade gott och bad mig kolla priset senare på taxfree när vi åkte hem. Det gjorde jag och dem kostade 800 kr. A som inte är van att handla sådant skrek högt men visst är det i dyraste laget. Jag fick tips av en kollega av en bra site på nätet, parfym.se, och där hittade jag till billigare pris. Vad roligt det var att lämna fram den igår som en överraskning och vad glad A blev. Sedan sade han att han hade en överraskning till mig och att jag skulle gå in i arbetsrummet. Så spännande och jag bara rusade iväg.

Det visade sig att han hade beställt en förstoring av ett fotografi från i somras så det blev som en tavla att hänga på väggen. Det var när han, jag och hans två söner satt på en avsats  som vette ut mot havet. Jag minns den bilden eftersom jag har svindel och var lite rädd att ramla ned när vi tog den.. Väldigt fin bild med det blåa havet och det vackra Spanien. Min första tanke var att hjälp vad jag tjock jag ser ut. Det gör jag också, Dels satt jag i en ofördelaktig vinkel och dels var det under sommaren då jag ätit för mycket bullar och sötsaker. MIin andra tanke var att vi är en familj och jag blev rörd.  Jag bestämde mig för att stanna vid den tanken istället för den första  och jag tycker mycket om bilden och att A gjorde detta.

Fint att man kan överraska varandra en vanlig onsdagkväll.

Gillar

Kommentarer

  • 30 okt 2014 22:03

    Vad fint skrivet Lissalo och precis så är det. Det är fantastiskt att att bli sedd för den man är. Bra att jag valde att inte sjäv stirra mig blind och jag tycker mycket om bilden samt att det var fint gjort.

Logga in för att skriva en kommentar.