icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 januari 2015 08:05
3

Att lyssna på kroppens signaler

Lade  mig redan vid nio igår och sov som en stock hela natten. Trors det känner jag mig väldigt trött och bra att jag kan jobba hemma idag.

A och jag ska gå ut och äta lunch tillsammans innan han går till jobbet och det ska bli roligt. Vi har inte hunnit prata så mycket sanaste dagarna då jag sovit när han kommit hem vid tiotiden på kvällen.

Läser en del bloggar här och ser visssa gemensamma nämnare att det är svårt att lyssna på kroppens signaler och tllåta sig att ta det lugnt. Jag är på väg att bli bättre men har fortfarande mycket att lära mig där.  En gång i tiden jobbade jag t.om under ett gallstensanfall. Jag hade så ont att jag låg dubbelvikt och gick till vilrummet och sade att jag kommer snart tillbaka. Jag ryser när jag tänker på det och vill nästan åka tillbka i tiden och stoppa om mig själv och säga at jag ska vila.. När man är sjuk ska man försöka slänga alla krav åt sidan och bara tänka på återhämtning..

Gillar

Kommentarer

 • 28 jan 2015 17:41
  Flamenco

  Att jobba trots att kroppen skriker, jorå det har jag också gjort. Inte så konstigt att jag blev utbränd....

 • 28 jan 2015 09:08
  ImmaAmmi

  Helt rätt! Håller med om att det är en svår konst att lära sig lyssna på sin egen kropp och prioritera ens egen hälsa, speciellt om man har andra runt omkring sig som ständigt pockar på uppmärksamheten... Det är så lätt att glömma bort sig själv, när det händer så mycket hela tiden! 

  yessmiley

 • 28 jan 2015 08:49
  Tita

  Alldeles riktigt ELEGANZ vi måste lära oss att lyssna mer på oss själva. Vi prioriterar alltid omgivningens behov.

  Bra att du blivit bättre på signalerna! Sköt om dig!smiley

Logga in för att skriva en kommentar.