icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 oktober 2014 06:59
2

Att hitta glädjen

Igår kväll var jag trött och det blev en bra film i nya soffan. Glömmer inte hur skönt det är att ha ett fungerande vardagsrum.

LCHF fungerar bra. Jag har inte hittat allt jag vill laga till men fått en fungerande rytm jagi inte avviker ifrån.Lätt på lunchrestaurangen jag går på varje dag. Igår var det halstrad lax och lätt sedan att fylla på med sallad och grönsaker från buffén.

Inatt sov jag dåligt. Mycket som händer nu på jobbet och oro, stress och negativa tankar smittar av sig. Jag vill skydda mig mot detta för jag mår inte bra av det. Det är därför jag skriver min rubrik, Som barn hade vi glädjen automatisk inom oss men som vuxen är det svårare men den finns där.

Idag ska bli en fin dag har jag bestämt mig för..,,:-)

Gillar

Kommentarer

  • 24 okt 2014 07:00

    ågot särskilt LCHF-recept du söker? Fråga!

  • 24 okt 2014 07:03

    Tack, nej mer hitta det som passar mig. Jag får laga och prova. Känner att jag äter för mycket gratänger med creme fraiche och  vill prova något annat. Förra helgen gjorde jag ugnsrostade grönsaker som blev vädligt gott och uppskattat av både mig och A.. Det kommer att göras igen och behöver lite andra idéer.

Logga in för att skriva en kommentar.