icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1032391
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 November 2015 20:43
3

Att hamna på rätt köl i livet

Fredagkväll och jag är ordentligt trött känner jag.Inte så konstigt efter resan och började jobba samma dag jag kom hem direkt men allt känns bra. Ser fram emot helgen och få vara hemma i lugn och ro.

Ser ljuset i tunneln när det gäller mitt arbete då jag får en ny roll och kommer att jobba på ett annat sätt. Först blev jag ledsen att bli " fråntagen" den roll jag har men nu känns det hur bra som helst och jag har fått en massa energi och känner mig gladare. Har tänkt på allt detta jag varit med om och hur nära jag var att bli ordentligt utbränd och jag ska skriva ned min jobbhistoria för att se vissa mönster.Kommer att hjälpa mig och ett viktigt mönster är att jag har svårt att säga nej och gärna tar på mig för mycket.

På samma sätt vill jag skriva min vikthistoria och resa och vad har egentligen triggat igång mig att äta för mycket  och hur har mitt liv sett ut. Vill fundera vidare på det. Jag har skrivit det tidigare och skriver det igen. Resan att förstå och möta sig själv är en fantastisk resa.

Vi har en lugn kväll A och jag. A tvättar och jag ska koppla av med lite teve. För en vecka sedan var vi bortbjudna hos A:s goda vän. Hon hade ordnat med goda smörgåsar med god fyllning och jag hade inte hjärta att säga nej. En riktigt trevlig kväll och så många människor.. Roligt men ikväll njuter jag av och behöver vår lugna kväll..

Gillar

Kommentarer

 • 27 Nov 2015 21:11
  paloma

  Jag älskar smörgåstårta, det är nog den maträtt jag har svårast att äta lagom av.

  Så skönt att du blev nöjd med dina nya arbetsuppgiftersmiley

 • 28 Nov 2015 07:30
  Bella50

  Låter som ni hade det bra igår 

  Hoppas du fått vila ut och tar dagen som den kommer.

  Stress är ett fördärv....och att du trivs på jobbet blir en toppenbra start på december🌹👍

   

   

 • 28 Nov 2015 10:48
  LUAL

  Ja ibland får man ta steget att testa en ny roll. Jag minns själv hur mina tankar gick när jag bestämde mig för att byta tjänst inom företaget för mer än ett år sedan. Oftast vet man vad man har men inte vad man får. Jag har ännu inte ångrat bytet. Trots att det är mer att göra trivs jag med mina uppgifter. Tidigare hade jag personalansvar och det kunde bli tungt ibland. Numera behöver jag bara ansvara för att jag själv får saker gjorda, inte ha koll på att andra gjorde det de skulle.

  Ha en vilsam helg

Logga in för att skriva en kommentar.