icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 januari 2016 23:10
9

Att hålla vikten är också en viktresa

Jag är tillbaka igen efter en jobbig förkylning och A är bättre även om hostan inte vill släppa riktigt. Det är verkligen influensatid och många är sjuka.

Imorgon ska jag köra ett motionspass hemma innan jobbet och på måndag tänkte jag börja med 16:8 igen. Nu när jag varit förkyld har jag avstått och det har känts som ett klokt beslut. Jag vill inte pressa mig för mycket och fastan är  - även om den är nyttig och välgörande - en påfrestning för kroppen.

Idag hämtade jag ett paket på posten som innehöll två födelsedagspresenter från min systerdotter och syster. Två fina smycken varav ett var ett set med både armband och halsband samt två fina kort dessutom. Så omtänksamt och vilken värme jag fick inombords av detta. Går inte att beskriva i ord vad sådant betyder.

 

Gillar

Kommentarer

 • 28 jan 2016 23:57

  Vilka fin omtanke! Och ja, verkligen - att hålla vikten är nog minst lika svårt som att gå ner! :-)

 • 29 jan 2016 06:12
  aregnisw

  Så skönt att du är bättre nu, jo jag har förstått att du varit sjuk och som du säger så är det många som är det just nu. Man får vara glad om man slipper. Så fina presenter du fått det var ju omtänksamt och lite uppiggande.

  Du gör helt rätt i att ha legat nere med fastan för den stressar kroppen och är mycket påfrestande och är man sjuk så är det mycket bättre att äta och må bra inte pressa kroppen. Men nu är du igång igen och det måste kännas skönt lycka nu till med allt yessmiley

 • 29 jan 2016 06:16
  TSG76

  Håller med om att hålla vikten är värd en eloge det också! :) Bravo!

  Krya på dig!

 • 29 jan 2016 07:29
  Bella50

  Dom visste vad du gillar. Fint av dom. ❤️

 • 29 jan 2016 08:12
  paloma

  Så skönt att ni blivit bättre från förkylningen, det verkar vara en jobbig förkylning som cirkulerar nu.

  Vilka fina presenter du fått, och bara omtanken är värd mycket.

  Ta det lugnt när du börjar om, när jag började med 5:2 så blev jag jätteförkyld och var sjuk i tre veckor. Jag tror visserligen att 5:2 är lite mer påfrestande för immunförsvaret i början än 16:8.

  Ha en bra fredagsmiley

 • 29 jan 2016 08:35
  Tita

  Jag undrade just vart du tagit vägen 😳 jag har saknat dig! 

  Ja usch den här årstiden är inte rolig kallt och förkylningar på löpande band. Skönt att din förkylning har blivit bättre, men ta det lungt i starten.

  Ha en skön helg

 • 29 jan 2016 13:26
  marre64

  Skönt att ni är på bättringsvägen yes

 • 29 jan 2016 15:38

  Skönt att det går åt rätt håll med förkylniningen! Vad roligt med presenterna! Trevlig helg! :)

 • 29 jan 2016 20:19

  Tack allihopa för era fina kommentarer som värmer. Jag är glad att jag har blivit frisk ganska snabbt och förut har det tagit lång tid för mig att återhämta mig.

Logga in för att skriva en kommentar.