icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 mars 2020 18:04
1

Att göra en god gärning varje dag

Idag jobbade jag hemifrån och har gjort det ett tag. Det var längesedan och även om det är skönt är det roligt att vara bland sina kollegor. Dock en lyx att kunna jobba hemifrån naturligtvis och jag är tacksam för det.  

LIte stressigt med många nya system att installera och en del saker som inte fungerat.  Jag försöker att inte stressa upp mig men märker att mathållningen blir lidande.  Idag åt jag lunch stående vid diskbänken och inte bra.  Jag ska flytta ut från köket så jag sätter mer klara gränser mellan lunch och arbete.  

Överhuvudtaget har jag tappat mycket struktur när det gäller mat.  Fortfarande avstår jag från socker men en hel del sockerfria kakor och det är ju inte heller bra. Dags att tänka om lite där.  

Det är lätt att tankarna vandrar iväg i denna tid av kris och sjukdom.  Så mycket vi har tagit för givet förut.  Nu borde man lägga all småaktighet och egoism åt sidan och tänka på ett annat sätt.  

Det är bra att ha som vana att vara tacksam men jag skulle vilja lägga till vanan att göra en god gärning varje dag.  Inga stora saker men att göra något för en annan människa.  Det är något jag vill ta till mig och inte glömma bort. 

 

Gillar

Kommentarer

 • 24 mar 2020 20:00
  Bella50

  Håller med...som att hålla kontakt med familj och vänner är än viktigt i dessa tider.

  Att inte gnälla om småsaker en annan.

  Att le emot någon gör stor skillnad...o.s.v.

   

  Senast uppdaterad 24 mar 2020 20:02

Logga in för att skriva en kommentar.