icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
12 december 2015 19:33
9

Att få tillbaka sin barndom

Mitt liv har stabilisterat sig och ibland kan jag känna så att jag helt enkelt fått tillbaka min barndom. Fanns så mycket jag ville göra när jag var barn som jag inte fick av olika anledningar och det var inte så lätt alla gånger. En av dessa saker var att gå till schackklubben på fredagar vilket var det roligaste jag visste. Jag minns än idag känslan att sitta bakom demostrationsbrädet med de andra och lyssna på instruktören.Jag var andlös av lycka och ett fint minne. Dock visste jag aldrig om jag skulle få komma iväg eller om mina föräldrar skulle tvinga mig att vara hemma.

Nu är jag vuxen och behöver inte känna så länge och det är en stark känsla. Det är en av anledningarna att jag alltid drömt att få ta schacklektioner.  A och jag hade en liten diskussion om detta och förstod han inte mig men nu gör han det. Visste att han skulle göra det eftersom livet med A är så fint och så mycket av det jag drömt om.

Gillar

Kommentarer

 • 12 dec 2015 19:49
  Bella50

  Vad härligt du beskriver ditt liv med kärleken. Grattis. 🌹👍

 • 12 dec 2015 19:51

  Tack och  det är verligen så jag känner..

 • 12 dec 2015 19:54
  gasten

  Vad fint att han stöttar dig i det du tycker om, det är viktigt att man får stöd av sin partner.

 • 12 dec 2015 20:00

  Precis gasten och en del av att ha en fin relation att man förstår och respekterar varandra där.

 • 12 dec 2015 20:07

  Grattis till att hitta en sådan livskamrat.

 • 12 dec 2015 20:11

  Tack och det känns verkligen speciellt. Nu 16 december firar vi tre år tillsammans. Inte så långt kanske om man jämför med andra men tre år fina år där mycket har hänt..

 • 12 dec 2015 22:35

  Sambon och jag är båda inne på "tredje gången gillt". Vad betyder då det?
  Jo, att vi båda är "rädda om" varandra, att vi respekterar den andres särart och intressen och gläds åt det vi vill göra tillsammans, att vi vet att inget är enkelt eller "rätt" utan att det finns fler sätt, att vi kanske inte får en sådan här chans igen alternativ att vi inte orkar anpassa oss ännu en gång till någon ny, att vi tänker "live and let live", att vi är snälla mot varandras barn, att vi lyssnar när den andre har jobbiga saker att berätta/hantera, att vi aktivt försöker hitta sådant som båda vill göra...
  Kort sagt - vi lever här och nu och tar inget för givet!

  Jag "blev skild" för ett antal år sedan. Inte frivilligt. Inte fattat att det var på gång. Men TACK VARE det har jag nu träffat min nuvarande sambo som jag har det tusen gånger bättre med. Tack f d make för att du "gav" mig den chansen :-)!

  Till alla ni därute som lever i dåliga relationer - bryt!
  Det finns andra möjligheter runt hörnet. När en dörr stängs kan en annan öppnas. 

 • 13 dec 2015 08:01

  Vad fint och klokt skrivet Kattan64 och jag är glad att läsa detta. Det är samma för oss. Vi  har tänkt igenom vad vi vill med vår relation och vi tar inte varandra för givna och ser och uppmärksammar varandra.

 • 13 dec 2015 13:31
  Härligt. Klart du ska ta schacklektioner. Då kan vi spela du och jag om vi har möjlighet att träffas någon gång. Jag lärde mig spela som barn och spelade mycket med min storebror. Ibland har jag haft en längtan att spela men har inte gjort det på säkert 20 år. Kram Margitta!

Logga in för att skriva en kommentar.