icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 september 2016 07:06
2

Att det ska vara så svårt

Det var en riktigt trevlig kväll i tisdags och Marika Carlsson så otroligt rolig. Träffsäkert om kroppspråk och vad vi skrattade! Efter det gick vi in på ett hotell nära Centralen och tog varsitt glas vin. Innan föreställningen tog vi alla fika med smörgås. Inte det optimala men bättre än en bulle och det var nyttigt bröd.

Igår fixade jag och tvättade här hemma på kvällen. Ligger efter lite efter helgen i Västerås.Middagen blev te, ost och skinka och jag kände mig hungrig under kvällens gång. Inser verkligen hur mycket nötter jag ätit innan. Så lätt det är att lura sig själv med en näve här och där.

Tänker också på att jag var så smal för ett år sedan och vad omärkligt jag gick upp i vikt igen. Det luriga är att det tar tid att gå upp så det är lätt att man inte märker det och kan stoppa. Å andra sidan tar det tid att gå ned i vikt och när man inte märker något är det lätt att tapppa motivationen.

Jag kommer inte att ge upp utan fortsätter på den inslagna vägen naturligtvis. Nu är det snart helg och då ska jag planera och förberda maträtter som jag kan äta till middag. Då blir jag inte lika hungrig på kvällarna och kommer att kännas bra. Jag är dessutom extra motiverad nu med tanke på min brölloppsklänning.. :-)

Gillar

Kommentarer

 • 29 sep 2016 07:59
  Bella50

  Ja, vilken morot det blivit , härlig draghjälp. 👏👏😍

  Jag har inte lämnat tåget och platsen bredvid är ledig. Välkommen 👍

  Tack för tipset om Marika inför vår resa den 21/10.

  Vi funderar på vad vi ska göra på två kvällar ? 

  Senast uppdaterad 29 sep 2016 08:01

 • 29 sep 2016 08:03

  Tack Bella och även om jag verkar ovanligt dyster, vilket jag inte är, så är jag helt beredd och sitter redan på tåget..:-)  Tack! heart Tror ni ska gå på något roligt så ni får skratta.Jag ska kolla lite och återkomma.

Logga in för att skriva en kommentar.