icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
1 december 2013 09:10
6

Att bli glad

Nu när jag satte på vattenkokaren för att göra frukost började jag fundera på vad som gör mig glad och att jag mår bra. Jag slås av hur svårt det är att komma på dessa saker och så ska det ju inte vara... Jag ska tända ett ljus under frukosten och fundera lite på dessa tankar och ta till mig dem. Önskar alla en fin första advent!

Kommentarer

 • 1 dec 2013 20:23
  Hjärta
  E fin advent önskar jag dig med !
 • 1 dec 2013 15:55
  Kickila
  Härliga funderingar...glädje över att varje morgon få vakna....glädje kan jag få av olika sinnesintryck...värme, vinden, vissa dofter,bra musik som jag gillar, vissa program där människor ger av sig själv kan ge mig smittande glädje....Ljus är ju underbart...speciellt nu i mörkret...ha en bra kväll
 • 1 dec 2013 14:58
  Pinglann
  Spännande och viktiga tankar. Och så viktigt att få fatt på, speciellt de dagar när man kanske inte är så glad eller mår så bra. Öskar dig en trevlig 1:a advent.
 • 1 dec 2013 14:01
  Önskar att det gick att skicka en "mall" på vad glädje är, men det går ju inte...hoppas du hittar många fina glädjeämnen och "må-bra-tankar" och att också Du får en fin advent.
 • 1 dec 2013 09:19
  Bra tankar första advent. Ja en fin dag.
 • 1 dec 2013 10:41
  Linnex
  ska oxå göra de, tänka och tända ljus. Dock lite senare idag.

Logga in för att skriva en kommentar.