icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
8 augusti 2013 21:22
1

Att bestämma sig

Det var en månad sedan jag registrerade mig här på Matdagboken och vad svårt det kändes att komma igång. Dock var det som beslutet och motivationen låg inom och bidade sin tid. Mitt problem är inte att jag äter för mycket mat utan snarare för lite mat och för mycket onyttigt som bullar och choklad. Under sommaren har det varit så trevligt med en bakelse till kaffet på eftermiddagen. Vad fort sådana vanor skapas.. Igår blev det en bulle och chokladkaka till lunch. Jag var svimfärdig av hunger på kvällen och då åt jag ordentlig mat i LCHF-anda, en ost och melonsallad där osten var stekt Saganiki. Jättegott! Imorse innan jag skulle till jobbet konstaterade jag att jag hade en halv chokladkaka kvar i kylskåpet och tänkte glatt att den kan jag ha till förmiddagsfikat. Plötsligt bara kände jag känslan. Jag har bestämt mig och nu kör jag. Chokladen ligger fortfarande kvar i kylskåpet.

Kommentarer

  • 8 aug 2013 22:51
    :) Lycka Till !! Matdagboken är ett fantastiskt stöd :)

Logga in för att skriva en kommentar.