icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 september 2013 19:45

Atkins bars vansinnigt goda

Hämtade mina bars på Ica idag som jag beställt. Kan bara konstatera att de är vansinnigt goda och påminner så mycket om godis att man blir misstänksam. Nåväl.. Jag beställde fem st. Har redan ätit upp en och sparar de andra fyra till fredagsfika så får jag se hur jag ska göra i framtiden. Ikväll var jag på Friskis och kände mig lite seg men skönt att komma igång. Jag har funderat ibland att träna när jag fastar på 500 kalorier men inser att det orkar jag inte. Ett medelgympapass kräver ganska mycket och dessutom skönt att att få äta något efter passet. Man får planera allt så det passar bra och en sak jag gillar med 5:2 dieten är att den är visserligen lite jobbig när man inte kan äta när man är hungrig men det får en att fundera lite på ens eget förhållande till mat och vad lätt det är att vilja ha något att äta som ren reflex. Ska bli väldigt intressant att se hur allt känns när jag hållit på några veckor.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.