icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074601
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 April 2014 11:06
3

Återfall och väldigt sockersug

Påsken har varit bra men matmässigt har jag haft svårt att hitta rätt. Blivit för mycket socker och fika. Åt lunch med A i Kista gallera på påskafton. Då blev det lite friterad mat och efter det glass till efterrätt. Visserligen bara en kula men ändå.. Sedan bio och vi åt en påse ostbågar under föreställningen. Något jag aldrig brukar göra. Som det inte var nog så åt vi friterade bananer med glass när vi kom hem. Jag skäms nästan att rada upp allting här men det är verkligheten och så här får det inte bli varje dag. Nu när jag är ledig ska jag verkligen planera och hitta en bra strategi. Har även planerat att gå till gymet. Tvekar jag är det bara att tänka på alla fina vårkläder samt de skräddarsydda blusarna jag beställt. Igår skrev jag mitt schackreferat från Boden och tyckte faktiskt jag fick till det lite roligt. Fick väldigt mycket positiv respons när jag lade ut det och vad kul det känns. Det gör mig verkligen glad. Imorse vaknade jag vid halvåtta och kände mig hur trött som helst men kunde inte somna om. Jag lyckades till sist och vilket välbehag det är när man känner att man fått sova ut. Jag sov faktiskt ända till tio. Hade en märkligt dröm att jag var helt naken och skulle hålla ett föredrag. Jag kände mig otroligt obekväm i drömmen. ( Inte så konstigt! ) I vild panik svepte jag ett överkast om mig och även om även det var konstigt kände jag mig lite räddad.. Märkligt dröm och jag kom ihåg den först när jag såg på teve och åt frukost. Idag har jag tänkt jobba några timmar för att sedan vara helt ledig nästa vecka. Jag har även bokat tid för kinesiskt ansiktsmassage vilket ska bli spännande och även skönt hoppas jag.

Kommentarer

  • 21 Apr 2014 14:03
    Skönt att inte vara ensam med att ha gjort utsvävningar i påsk.
  • 21 Apr 2014 20:51
    Har också gjort mina utsvävningar under helgen, både vad det gäller mat och dryck. Men imorgon är det vanlig vardag igen och tar vi nya tag...och återgår till de vanliga vanorna... Lycka till!
  • 21 Apr 2014 23:41
    Tack för allt stöd och uppmuntran. Känns bara så bra och hjälper mig att hålla min föresats även om det inte går riktigt bra. Imorgon är det vardag igen och nya tag med fortsättning av bra och goda vanor..

Logga in för att skriva en kommentar.