icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1072838
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 June 2014 21:45
2

Annorlunda frukost

Imorse skulle jag koka ett ägg hos A men när vattnet puttrade på spisen upptäckte jag att det inte fanns något ägg i kylskåpet. Så kan det bli och jag fick bli Kajsa Warg och man tager vad man haver och det blev två ostskivor med jordgubbar. Klarade mig förvånansvärt bra på det hela förmiddagen. 

Kom hem sent idag efter kinesisk ansiktsmassage och vad skönt i denna kyla få ångande handdukar om ansiktet. En verklig härlig behandling och hon är fantastisk då hon höll på i en timme men tog betalt för en halvtimme. 

Gillar

Kommentarer

  • 23 Jun 2014 22:02
    mosel

    Vad härlig det låter med ansiktsmassage och vad mycket trevligt folk du träffar! Roligt att höra! :)

  • 24 Jun 2014 09:48
    utter

    Gud vad härligt med massage! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.