icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 januari 2017 07:13
4

Andra veckan med paleo

Den här veckan har varit tuff med paleo efersom jag inte hunnit planera. Dagarna har varit för intensiva. Igår kom jag inte iväg från jobbet förrän vid niotiden men har tänkt gå lite tidigare idag. På det sättet är det lättare med LCHF att man kan fixa till något snabbt på kvällen men utan mejeriprodukter är det inte lika lätt. Nu är det emellertid helg och jag hinner kolla på recept. En annan bra sak är att min magvärk har försvunnit och ett tecken att jag börjar vänja mig vid nya kosten.

Jag var lite trött igår när jag åkte hem men allt kändes ändå bra. Fick vänta en stund på pendeltåget i Karlberg och jag stod däruppe på stationsdelen och såg ut över vattnet och husen. Vilken vacker stad Stockholm är tänkte jag då och det är ju faktiskt sant.

Gillar

Kommentarer

 • 20 jan 2017 07:55
  aregnisw

  Det är nog alltid svårt att byta kost men mår du bättre är det ju toppen yes

 • 20 jan 2017 08:24
  Bella50

  Ta det lugnt så du inte blir stressad sådana dagar. 

  Det är väl som med motion. Den som blir av , är den bästa.

  Försök hitta några "räddare i nöden" även med paleo-kosten.

  Pepp och lycka till nu 😍👍

   

 • 20 jan 2017 12:01
  gasten

  Smoothies eller ägg är bra att ta till, vet inte hur Paleo-kosten är. 

  Du verkar ha ett stressigt jobb! 

  Ha en bra dag! 

 • 21 jan 2017 09:47

  Stort tack för recepten LissaLo! Vad omtänksamt dock klarar jag inte kokosmjölk. Har försökt men tycker inte om smaken så jag får ta bort det. Däremot banan och avocado ska jag prova som frukost. Låter gott och mjukt för magen. Precis vad jag behöver.

  Bella, helt rätt att jag måste hitta några räddare i nöden. Förra helgen hann jag inte men jag ska planera denna helg och lära mig mer.

  Gasten,  Ja, mitt jobb är ganska stressigt och jag är fortfarande ganska ny på området men jag tycker det är roligt. Kommer att bli bättre när jag är mer varm i kläderna.

Logga in för att skriva en kommentar.