icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 maj 2014 22:15
5

Allt börjar kännas riktigt bra

Veckan har börjat bra trots den dåliga lördagmorgonen då jag inte mådde riktigt bra och kände mycket ångest inför framtiden. Igår tränade jag på SATS och dansade igen. Härligt! Kom på en smart idé då jag haft svårt med planering av mat båda när jag ska träna och åka till A. Lätt att det blivit för många nötter vilket är många kalorier. Nu när jag lunchade köpte jag med mig en sallad som jag åt både före och efter träningen. Skön känsla att få vara mätt. Då slipper man rastlösheten känner jag. Ett extra plus är att detta är matiga sallader. Inte bara några salladsblad och majskorn som så ofta tråkigt nog är i färdiga sallader man köper. Känns faktiskt att jag är på rätt väg. Imorgon är det lägenhetsvisning igen och vi är trea i kön. Det högsta vi har varit någon gång. Mycket spännande. Undrar när vi ska få det vi drömmer om, ett eget hem tillsammans. Tanken känns så hisnande. Jag längtar men har samtidigt tålamod.

Gillar

Kommentarer

 • 15 maj 2014 23:08
  Lycka till med lägenheten! Och bra idé med salladen!
 • 15 maj 2014 22:25
  Gittebe
  Trea i kön. Hmm. Håller tummarna för er. Nu är det eran tur.
 • 15 maj 2014 22:21
  Ja det är en härlig känsla och jag tror på tankens kraft och att det är fint att få fantisera och längta..
 • 16 maj 2014 07:19
  Vi får hålla tummarna
 • 16 maj 2014 08:44
  Tita
  Hoppas att det lyckas den här gångn. Sköt om dig!

Logga in för att skriva en kommentar.