icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 februari 2015 07:44
1

Allt börjar fungera men ändå lite vilsen

I måndags kväll installerade jag min nya dator och allt gick bra. Instalerade Norton det första jag gjorde för att inte något otäckt spion program eller skräp program skule dyka upp. Direkt därerter fick jag att mail frrån Norton att jag skulle bekräfta min emailadress. Jag blev misstänksam, googlade och mycket riktigt var det en falsk avsändare som inte tillhör Goggle. Man måste vara misstänksam hela tiden och vad trist det är.

Igår hade jag schacklektion via Sype och allt fungerade bra och det var givande. Kan få lite lätt ångest för det är mycket pengar för en lektion och jag jobbar jag inte själv kommer det inte att ge mig något. ( Det är ju samma som att gå ned i vikt om man tänker efter. Inget kommer av sg själv. )  Mitt mål med att ta lektioner är både att lära mig satt att bli inspirerad och få disciplin för min egen träning.

Matmässigt svajar jag fortfarande. Finns en del bra saker. Håller noll toleransen på jobbet tots att en av mina kollegor bjöd på danska godsaker i måndags. Choklad har jag helt slutat med. Godis likaså efter att jag skrev om min lilla ritual här på MD.

Det blir för mycket bullar här hemma då och  då. Måste htta en väg att komma ur det och få energin att ta nya tag inför mina sista kilo.

Idag jobbar jag hemma och ska iväg och klippa mig. Vill förmya  mig med lite med en annan typ av lugg jag har sett i en tidining och ska ta med mig bilden. Få se vad hon säger och ibland har frisörerna invändnimgar mot bilder, för svårt att få till varje dag osv. 

Kommentarer

  • 18 feb 2015 11:59

    Bra jobbat med att avstå chokladen! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.