icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074589
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 April 2014 20:25
3

Akupunktur

Idag var det dags och jag hade bokat för två timmar. Måste säga att jag var lite lätt nervös. När hon började sticka en nål i min nacke blev jag rädd och började protestera. " Det är ju axeln som jag har ont i. " Hon tog det bra och förklarade att allt hänger ihop. Efter axeln blev det ansiktet och hon ville även göra akupunktur på mina ben och fötter som verkligen är svullna just nu. Oj, vad ont det gjorde både när jag fick nålar och hon masserade dem och det visar att jag har problem. Jag fick akupunktur i två och en halv timme som avslutades med att hon slog mig med en träspade i huvudet. Absolut inte lika obehagligt som det låter utan jag blev faktiskt piggare av det. Ska boka ny tid, göra övningarna jag fick av henne och vore underbart om hon kunde hjälpa mig. Efter behandlingen hem och jag hade planerat och förberett lunch för att inte falla i någon fälla för att jag är hungrig. En slät kopp kaffe efter maten och se där, jag börjar lära mig. Idag har jag fixat med mina kläder hela dagen, tvättat och sorterat. Verkligen motivator för viktminskningen. Kändes lite roligt för när jag var i blomsteraffären för att handla mer körsbärsgrenar sade tjejen där att jag alltid var så fint klädd och fixad. Kändes kul och vad glad man blir av komplimanger. Tänker på när jag på tunnelbanan såg en kvinna som hade så vacker och smakfull schal på sig. Jag ville säga det men vågade inte av någon anledning. Nästa gång ska jag göra det. Nu väntar en sen middag i hemmets lugna vrå och det blir lax och färska räkor.

Gillar

Kommentarer

  • 25 Apr 2014 22:34
    Tack och jag tror också det. Gjorde lite ont men hon sade andas och det hjälpte,. Ska boka en ny tid nästa vecka
  • 25 Apr 2014 22:44
    Precis, Lissalo , nu vet jag att det är en kort smärta, inte så farlig och det blir värre när jag spänner mig. Sedan kändes det verkligen som jag frigjorde en massa energi i kroppen. . Spännande!
  • 25 Apr 2014 23:19
    Tycker också att det var så otroligt bra att hon såg att mina ben och fötter var så svullna och ville göra något åt det utan att jag sade till.

Logga in för att skriva en kommentar.