icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 juni 2015 18:24
3

Ätfönstret stängt för idag

 Lite stressigt ibland att hinna hem innan ätfönstret stänger 18.00. Det gör att jag kanske förskjuter till 12.00  - 20.00 nästa vecka.Så otroligt bra att man kan anpassa på detta sätt.Jag har precis ätit jordgubbar, brieost och mortadella och senare blir det en kopp te

Funderade idag på när man ska börja och vad lätt det är att skjuta upp. Det gäller inte bara mat utan andra viktiga beslut i livet. Som i en dålig relation och man aldrig kan besluta  om separation och vanliga skäl att men nu är det jul. Nu har vi semester som väntar etc.. Jag  kände så även när jag skulle börja med LCHF första gången och tyckte det verkade konstigt och hur klara sig utan smörgåsar på morgonen. Då sade min hjärna bara till mig att nu kör vi och så blev det. Även om jag tyckte det var hur svårt som helst första morgonen när jag lade en ostskiva på en paprika och försökte låtsas att det var en smörgås.. Fantasi är ett måste i livet..

Nu blev det samma sak med 16:8 som jag tänkt så länge på. Plötsligt bara kände jag att nu var det dags och på torsdag kväll startade jag. Har minskat ett kilo, känner mig lätt i kroppen, äter samma mat som tidigare och mår bättre än någonsin. MIn tanke är att äta lite på känsla i två veckor och se var det leder till. Får bli utvärdering under resans gång helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

 • 23 jun 2015 19:39
  Bella50

  Toppenbra Eleganz. Nu åker vi bara med på framgångståget. 🌹👍

 • 23 jun 2015 19:49

  Känns verkligen bra Bella och jag tänker som du skrev att varför började jag inte med detta tidigare. Nu äter jag samma som tidigare och vågen rör äntligen på sig.

  Märker också att jag blir mer aktiv när jag fastar och det är ju samma för dig med tanke på storstädingen idag..Bra motion. smiley

 • 23 jun 2015 22:37

   Jag tycker också att det är bra. När jag väl kom i gång

Logga in för att skriva en kommentar.