icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
13 augusti 2015 19:44
2

Äntligen kommit iväg till SATS

Känns bra för mig nu och tror inte jag kommer att tappa taget om 16:8. Har inte varit så många övertramp på Luleåresan men jag åt en kanelbulle för att jag var hungrig och borde ha tackat nej till popcornen när vi såg film.Man inser verkligen vad svårt det är att sluta äta popcorn, men å andra sidan blir allt annorlunda när man är bortbjuden och det måste man hantera i livet. Jag avstod helt från bröd vilket var bra, samt att jag hoppade över frukost varje dag. Jag har kommit långt och ska fokusera på det positiva som bland annat är jag fått tre dagar med fina människor som har månat om mig och varit så gästfria Man blir varm av sådant.

En annan positiv sak är att jag äntligen kommit iväg till ett pass på gymmet och det var längesedan. Nu är det dags att börja röra sig igen !  Jag var på ett corepass och gjorde så gott jag kunde för min axel. Ibland kände jag mig som en skadesjuten kråka där jag låg på golvet svårt att vända på mig men det är bara att kämpa på. Efteråt blev det roddmaskin och det kändes faktiskt bra för axeln att sträcka ut.

Nu blir det sallad ikväll och sedan ska jag koppla av med en film. Jag har varit lite trött idag då resan hem igår var jobbig.  Flygresan hur lätt och smidig som helst från Luleå och tog en timme. Sedan väntan på pendeltåg en halvtimme på Arlanda. När det kom var det tekniskt fel vilket gjorde att jag precis missade bussen i Helenelund. Väntade en halvtimme där på en buss som visade sig vara försenad 20 minuter. Suck, så otroligt jobbigt när man bara vill hem och resan från Arlanda tog mig 2 timmar och fyrtio minuter. Då kändes det skönt när jag äntligen kom in genom dörren. :-)

Gillar

Kommentarer

 • 13 aug 2015 23:21
  Bella50

  Egen härd är guld värd 👏🌹👍

 • 14 aug 2015 08:41
  Tita

  Så är det borta bra men hemma bäst och dit vill man snabbt då man varit borta ett tag!

  pepp på dig!

Logga in för att skriva en kommentar.