icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 september 2013 20:33

Äntligen hemma till kvällsmålet..

Tog otroligt lång tid för mig att komma hem idag. Alltför lång tid, och en och en halv timme är i mesta laget. från Frösunda till Kista. Speciellt när man är hungrig men nu har jag lugnat mig och köpte ingen choklad på vägen hem. Lätt att en marabou mjölkchoklad slinker när det är kallt och ruggigt ute men jag försöker få bort dessa vanor. Idag var jag på trådning. För dem som inte vet vad det är så är det när man med sytråd får bort fjunen i ansiktet och istället för pincett på ögonbrynen använder man denna tråd. Fantastisk metod egentligen. Gör lite ont men jag fokuserade på hur skönt det ska bli efteråt och då gick allt bättre. På samma sätt är det ju med fastan. Det handlar om en dag och sedan får man äta som vanligt igen och vad bra det känns då. Lunchen idag på jobbet var en liten högtidsstund. Nu blir det en kopp te med en smörgås. Har inte bakat mer LCHF-bröd men ska snart göra det och prova keso eller kesella att ha i. Tills vidare får det bli hårt bröd med mycket örter i som är så gott.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.