icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
12 december 2013 20:16

Ändrade planer

Det blev ingen bio ikväll då föreställningen började redan 15.40 här i Kista. Vilken tidig tid och jag tror inte min chef hade uppskattat om jag lämnat jobbet tidigt för att gå på bio.. Nu jobbade jag istället till halv sju och det blir bio nästa vecka istället här i Kista. Då börjar filmen 18.00 så det är lite bättre. Jag fick improvisera mat idag och det gick hur bra som helst. Stekte upp en skiva lax med saganakiost och paprika och till det en kopp te. Jag är så behagligt mätt och LCHF har fungerat så bra för mig hela veckan. Känns också kul att planera olika maträtter och vad jag ska laga till. Imorgon har jag bestämt att lyxa till mig och sluta tidigare för att gå på manikyr. Vad skönt det ska bli och det är fredag.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.