icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 60616
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
7 april 2019 20:41
2

Spin of Hope

b061cd1a-2d42-4d0d-abd6-1685ddc29434.jpg
Jag är inte så mycket för spinning, men i år bestämde jag mig för att delta i Spin of Hope. Jag anmälde mig tillsammans med mina kollegor och igår klockan 07.00 hoppade vi upp på cyklarna och körde i 45 minuter. Inför passet hade vi beställt rosa t-shirts som lagtröjor till oss förskollärare.
Det var ganska kul, men det var främst på grund av gemenskapen och jag hade en hyfsat bekväm cykel att cykla på.
Nu körde jag inte järnet eftersom jag hela veckan känt att jag snart kommer bli förkyld och igår fick jag ont i halsen, så nej... Jag tog det ytterst försiktigt, men jag ville inte missa passet.
5940a5eb-a770-46a2-b90f-ae294fabcfdb.jpg
Efter Spin of Hope åt vi frukost på Henrys innan vi skiljdes åt.

Resten av lördagen var mindre rolig, men det är inget jag tänker skriva ner här, och idag tog vi veckohandeln på våra cyklar. Win, win åt både hälsan och miljön! Jag packade ner all pant i en kylväska + 3 tygpåsar. På ryggen tog jag en 45 liters ryggsäck, fast den fick agera utflyktsväska/skötväska och så bar vi iväg till Ica. På ICA postade jag ett brev som ska till mina föräldrar i spanien och innan vi åkte hem passade vi på och leka på en jättefin lekplats (utanför en nyöppnad förskola).

Jag håller på att ändra lite i min kost, men denna gång för klimatets skull. Det blir mer veganskt än förut och mycket mat som är nära att gå ut. (Kött och då menar jag fågel tänker jag äta max 2 ggr/veckan hemma) Ett exempel på förändring är frukost, istället för yoghurt och banan blir det havregrynsgröt med växtbaserad mjölkdryck i... Bara för att minska ner på mejeriprodukterna.
Nu är jag inte jätteförtjust i havregrynsgröt, men jag får piffa till den så blir det nog bra. Men jag kommer inte utesluta produkterna jag åt förut, bara minska ner på dem....

Gillar

Kommentarer

  • 8 apr 2019 07:32
    paloma

    Det var imponerande att stiga upp så tidigt en helgmorgon och cykla👍

  • 14 apr 2019 20:12

    Ja, det kändes bra att få det gjort så tidigt. Men jag föredrar träna tidigt, försöker komma till gymmet så tidigt som möjligt på helgerna, så blir runt 7-snåret.

Logga in för att skriva en kommentar.