icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 79034
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
12 januari 2018 16:38
1

Sega förkylningen börjar äntligen släppa

Idag går jag in på dag 6 sedan jag blev sjuk, eller dag 7 om man ska vara riktigt noga. I lördags började det och i söndags kom febern. Febern höll i sig men idag äntligen är jag nere på 37.6! Hostan har dock inte försvunnit och den har gett mig huvudvärk så jag tar fortfarande smärtstillande men har ändrat från Ipren till Alvedon och tar inte maxdosen heller.

Min son går in på 4e dagen, idag har han 38.5 i feber och det är ingen glad kille. Igår var han så trött att han somnade i min famn innan vi hann ta på pyjamasen och kvällsamma. Han har aldrig lyckats somna utan bröstet förut så nog är han sjuk allt.

Jag provade även ställa mig på vågen idag nu när jag mår bättre, snart ska jag räkna igen. Jag väger nu 90 kg, så har endast 1 kg kvar till delmål 1.

Gillar

Kommentarer

  • 12 jan 2018 16:55
    aregnisw

    Krya på Er och grattis till vikten yes

Logga in för att skriva en kommentar.