icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

20335
Med ett förflutet av ätstörningar är jag ständigt rädd för att det ska gå för långt när jag satsar på viktminskning. Därför räknar jag inte kalorier utan försöker snarare göra smarta val. Tanken är att viktminskningen ska få ta tid, lång tid och därefter precis som alla andras viktminskningar, hålla för livet (nåja till nästa graviditet).

Har en son också som livet kretsar kring. Han gör sin mamma galen jämt och ständigt men är också det bästa som någonstin hänt mig!
24 februari 2019 21:32
6

Rasar i vikt?

Det var ett tag sedan som vikten verkade rasa i vikt men den här veckan tog den ett språng. Andra kanske inte tycker att det är ett språng att gå från 82.7 till 80.9 på en vecka, men för mig är det kolosalt mycket! Vi får se om det håller i sig. Jag tror dock jag väger mer än 80.9 imorgon bitti, men det är en annan historia.

Jag har fått till två bra träningspass denna vecka. I tisdags var det indoor följt av CX-work och idag kom jag till gymmet för ett helkroppspass. Nästa vecka är tanken att köra indoor och XC-work på tisdagen och sedan får vi se hur jag gör. På fredag fyller min underbara Noel 2 år så på lördag ska vi ha kalas. Jag ska baka en tårta (jag ska baka en tvåa) och på fredag kväll eller lördag förmiddag/lunch kommer min bror hit så jag vet inte när jag ska klämma in ett träningspass... Men det tar jag då.

Denna vecka har jag även fått reda på att jag ska få köra mage rygg (ett av kommunens egna pass) under en arbetsdag i mars. Förskolorna håller stängt 4 dagar per år för fortbildning av personal. Denna gång ska arbetsdagen avslutas med friskvård iform av ett ordentligt träningspass. Detta ser jag fram emot, så denna vecka blir det inte Indoor följt av CX-work (orka träna core två dagar i rad)....

Idag har vi även passat på att njuta av det fina vädret. Vi tänkte ta en liten vandringstur ute vid Kinnekulle, men det var mulet på förmiddagen och soligt på eftermiddagen så vi bestämde oss för att helt enkelt ta en strandpromenad istället. Noel hade roligt i alla fall, framförallt eftersom han fick äta muffins och dricka saft (dagens höjdpunkt!)....
c551f048-09e4-4b40-a703-6c25a979dae5.jpg

Ha en skön kväll!

Gillar

Kommentarer

 • 24 feb 2019 22:23

  Vilken cool tårta, en tvåa! laugh

  Grattis till viktnedgången! Håller tummarna för att kroppen samarbetar nu ett tag, det går ju i vågor det där! Enjoy the ride! wink

 • 24 feb 2019 22:43
  paloma

  Grattis till viktminskningen👍

  Ser ut som ni fick en trevlig dag🙂

 • 25 feb 2019 09:39

  Stort grattis! Härliga bilder med! smiley

 • 25 feb 2019 21:48

  Tackar LadyG, paloma och Johan

  LadyG
  , jag prenumerar på tidningen hembakat. I årets första nummer finns recept på hur man bakar siffertårta, därav idén att baka en tvåa! Tänkte ha neverstop och nonstop på toppen. Jag hoppas resultatet blir bra. Planerar ta kort och lägga upp här=)

  Ja. Vikten vill som den vill, men sedan ska man äta rätt också. Idag fastnade handen i godisskålen och det är måndag... Men, så får det vara. Långsam viktnedgång är lättare att hålla än en snabb (och jag börjar tro att jag inte kommer nå målvikten innan det är dags att försöka med barn nummer 2)...

 • 26 feb 2019 12:28

  Ett steg i taget kommer man långt med smiley Vikten reder sig nog, med tiden. Tänker det är viktigare att bana in de goda rutinerna, vanorna, innan de dåliga fått fotfäste.

  Ser fram emot bilderna från baket!! yeslaugh

   

 • 1 mar 2019 12:28

  Du har så rätt LadyG. Rom byggdes inte på en dag, deg tar tid att få in de nya vanorna. Jag kommer dit så smpningomsmiley

   

  Det kommer bilder, jag lovar. Ska snart sätta igång tårtbaket

Logga in för att skriva en kommentar.