icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 84519
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
11 januari 2021 21:03
1

Jobbstart

Nu är det slit med isoleringen.
Från att endast röra sig bland make, barn och barnens farmor och farfar så träffar jag nu ett gäng kollegor, (minst) 23 barn och deras föräldrar sedan en vecka tillbaka.

Det är en stor omställning för mig att bli så social och att dessutom inte kunna hålla avstånd. Det är rent sagt omöjligt, så nu är det bara hålla tummarna för att inte bli sjuk.

I samma veva som min föräldraledighet tog slut bestämde jag mig för att börja med nya vanor. Det är svårt att klämma in träning med två småbarn hemma, därför ställer jag klockan på 05.50 varje dag. När klockan ringer, stiger jag upp, byter om till träningskläder och kör ett kort pass hemma i vardagsrummet. Idag var det ben, rumpa och höfter som fick sig en omgång. Imorgon är det överkropp.

En vecka har jag kört med denna rutin, och nu ska jag nöta in den ordentligt. fredagar ska jag dock få vila om jag inte känner mig extra pigg på att köra.

Än så länge kör jag pass jag hittar genom NIKEs träningsapp, eller försvarsmaktens träningsklubb. Men så småningom kanske jag konstruerar egna korta pass. Vi får se.

Jag räknar inte kalorier, så detta är i princip det jag gör i hopp om att minska i midjemåttet. Jag tänker dock på att låta lördagsgodiset få vänta till helgen. Vi får se hur detta går.

Gillar

Kommentarer

  • 12 jan 2021 10:57
    paloma

    Lite läskigt att ge sig ut bland folk igen när du levt i din privata bubbla, men förhoppningsvis hålls de sjuka barnen hemma.

    Lycka till med dina nya vanor👍🙂

Logga in för att skriva en kommentar.