icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 91769
En tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
7 July 2018 22:16
1

Fösta lediga dagen av 37

Semesterns första dag börjar egentligen på måndag, men den första dagen på en lång ledighet började idag.
Jag kom iväg till gymmet för att träna och få hjälp med mitt gymkort som krånglade tidigare i veckan.
Problemet med gymkortet var att jag inte kunde komma in på gymmet som ligger närmast huset där jag bor. Närmsta gym är nämligen obemannat mer eller mindre hela tiden, därför kommer du in via en sluss. När jag skulle träna i tisdags öppnades slussen, jag gick in, slussen stängdes men snart öppnades dörren bakom mig igen och jag var tvungen att börja om proceduren igen. Efter att ha försökt ett par gånger, gav jag upp och cyklade hem istället, och idag fick jag reda på vad felet berodde på. Slussen trodde att jag försökte släppa in fler på gymmet eftersom min ryggsäck förmodligen tog för stor plats inne i slussen.
Så nu vet jag vad jag ska göra nästa gång jag ska gymma på det obemannade gymmet.

Så idag fick det bli bodypump när jag ändå var på det bemannade gymmet. Imorgon blir det en joggingtur på närmsta joggingspår i trakten.

På eftermiddagen hade vi planerat att ta oss till stadsträdgården. Kommunen hade valt att visa matchen (Sverige - England) på storskärm. Fredrik (pappan) packade väskan och vi for. Väl framme insåg vi att Fredrik hade glömt skötväskan hemma så vi fick vända och hämta den. 

På stadsträdgården finns en stor fin lekplats, denna lekplats var mycket populär idag vilket inte var förvånande med tanke på matchen. Noel ville inte stanna länge och försökte rymma varannan minut så efter en halvtimme gav jag upp och lät honom springa fritt. Medan Noel var på lekplatsen satt pappa Fredrik och tittade på matchen, vi gick därför till honom och lät pappa svettas lite medan Noel försökte ta sig ett dopp i närmaste damm.

Vid pausen insåg vi sedan att vi behövde komma därifrån. Noel hade inte direkt jättekul i stadsträdgården när han blev förhindrad hela tiden. Därför åkte vi hem och satte på matchen hemma istället.
Nu behöver jag inte berätta mer om själva matchen, hur matchen slutade tror jag alla medlemmar här redan vet...
7cf2999d-04ba-4304-b3b5-9ea254ff8b4e.jpg

 

Vi går istället tillbaka två dagar. Min pappa fyllde år i torsdags, 74 år. Vi drog till Sjölunda café och stugby. Noel fick bada och vi åt kvällsmat på restaurangen där. En ganska mysig dag.

 

533d79ca-3eab-4b89-9030-34176bf2225a.jpg

Och idag skedde sista amningen. Nu ska jag inte amma Noel mer. Jag var beredd på skrik och gråt, men Noel accepterade läget otroligt fort och somnade på ett par minuter.
När blev min bebis så stor!?!?!

Så det här med att sluta amma verkar bli jobbigare för mig än för min älskade Noel. Men vi får se hur de resterande dagarna går.

Gillar

Kommentarer

  • 8 Jul 2018 09:02

    Skönt med lång ledighet framför dig / er

    Hoppas avvänjingen med amningen fortsätter att gå smidigt - mina 3 barn har alla varit väldigt olika kring just detta.

     

Logga in för att skriva en kommentar.