icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

30087
Med ett förflutet av ätstörningar är jag ständigt rädd för att det ska gå för långt när jag satsar på viktminskning. Därför räknar jag inte kalorier utan försöker snarare göra smarta val. Tanken är att viktminskningen ska få ta tid, lång tid och därefter precis som alla andras viktminskningar, hålla för livet (nåja till nästa graviditet).

Har en son också som livet kretsar kring. Han gör sin mamma galen jämt och ständigt men är också det bästa som någonstin hänt mig!
30 november 2019 22:07
2

Black friday och julkort

Hallå alla tomtenissar. Imorgon är det första advent och jag har tagit julkort på sonen. Nu ska här beställas kort... Bilderna nedanför är nog mina favoriter... Får se vilken/vilka som får agera julkort iår...

3e567acd-375a-45b1-99fc-7e84e3f3a301.jpg
Paketen Noel håller i, slogs in på 90-talet och är således väldigt gamla. Jag vet exakt vad som finns i dem, men har valt att låta dom få vara inslagna. Innehållet är en servis, där jag redan har en miljon assietter och annat från, så jag öppnar nog först när tillräckligt många går sönder...d76dcbf1-be84-4f6a-b5cd-dec1b9cb2557.jpg
Pepparkaksdräkten fann jag på second hand här i stan. Många bra fynd kan göras second handsmiley

Igår var det Black friday, vilket är ett väldigt passande namn för jag tycker verkligen den dagen är svart! Alla tävlar om din uppmärksamhet och vill att du ska köpa mer, mer, mer... Och så utlyser Eu departementet klimatnödläge (det var på tiden)dagen innan... Men märks det? Nej!

Jag försöker leva hållbart. Minska ner min konsumtion, tänka på vad jag äter. Välja cykeln framför bilen, Bussen framför bilen... o.s.v. Jag är inte perfekt, men jag vill få ner mitt klimatavtryck så mycket som möjligt, och lära mina barn att ta god hand om naturen... En hållbar framtid, det är drömmen...

Därför är min önskan på julklappslistan

En hållbar framtid för mig, mina barn och för framtida generationers barns framtid... 

Det ser tyvärr inte ut att bli så. Så jag jobbar mest för att Noel och Mio ska få en så bra framtid som möjligt, utan att ge mig några barnbarn i framtiden... Och blir glad så länge de slipper kämpa när de blir stora... Och jag känner mig så himla självisk som kände att behovet och önskan att skaffa barn var större, än att tänka på att de ska ha en jord att leva på... (Jag gör så gott jag kan, men det räcker inte om jag inte får med mig flera miljoner till på tåget...)

I förra inlägget skrev jag att jag ska ge Noel en julklappskalender (vad ironiskt med tanke på vad jag skriver ovan), och önskade tips på aktiviteter då jag inte vill bidra till julklappshandeln.... Jag fick lite förslag, och hittade förslag på andra ställen... Nu har jag hittat leksaker och annat som Noel ännu inte upptäckt att han har, så jag har slagit in dem... Och lämnar flera dagar helt tomma... och då tänkt säga till Noel "idag ska vi..."... så har jag lite tid på mig att komma på en bra aktivitet...

Och om 4 dagar gör jag min allra sista arbetsdag innan bebis kommer. Så jag får ett långt jullov iår...

9f992924-34ca-43c2-9c3e-d8d02178d153.JPG
Avslutar med en bild på min guldklimp, från när vi var på dop idag.

Gillar

Kommentarer

  • 30 nov 2019 23:07
    paloma

    Vi brukar skicka julkort via posten, man går in på deras hemsida och väljer egna bilder och så blir det vykort med porto som kan skickas i hela världen...och snabbt går det👍

    Söt är han den lilla pepparkaksgubben🙂

  • 1 dec 2019 13:30

    Det är bra att den funktionen finns, har dock blivit tradition att ta julkort på sonen och beställa hem. Här ännu inte skickat något julkort något år, snarare gett i handen... Men i år skulle det vara kul att få det gjort😀

Logga in för att skriva en kommentar.