icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 71239
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
16 januari 2020 14:40
2

Besök hos barnmorskan

835d7fdb-3e68-4046-abff-f8c6ae2443c4.JPG

 

18 dagar kvar tills Mio beräknas komma och igår var vi hos barnmorskan. Vi lyssnade på hjärtat och kollade blodtryck. Något högt blodtryck hade jag nu, men inget farligt. Äggviteämnen i urinen kollades också och det såg bra ut. Immuniseringsprovet som togs gången innan visade att inga antikroppar gått över till barnet, eller var det tvärtom?

Barnmorskan kollade även hur Mio låg, ingen skön behandling. Du ligger på rygg, tar ett djupt andetag och när du andas ut trycker hon med sina fingrar djupt för att känna exakt hur bebisen ligger. Nu hade hon svårt att hitta huvudet, han ligger alltså väldigt djupt... hon sa inget om fixerat dock, men knappt ruckbart huvud... jag är inte förvånad över att han ligger så djupt. Har känt ett otroligt tryck neråt, främst på natten och använder vetekudde och knaprar Alvedon rätt mycket nu för det gör så ont.... känns liksom i hela bäckenbotten att Mio trycker sig längre och längre ner... Så vi får se... 18 dagar tills han beräknas komma och jag hoppas han vill komma tidigare.... Gärna imorgon om det ska vara så... eller ska vi säga 24 januari, så kan han komma direkt när gravidpenningen går ut.... (då slipper jag kontakta försäkringskassan så winwin liksom...)

Nej men, Mio... Du är välkommen när du vill ut. Jag ser inte fram emot att trycka ut dig. Bara tanken skrämmer mig, men att ha dig liggandes mot mitt bröst sedan.... det ögonblicket längtar jag nu efter.

 

98a2c27e-272c-47af-9218-87e69f15a4e2.jpg

Här är BB-väskan eller väskorna är färdigpackade. Vet att det ser mycket ut, men erfarenheten från förra gången är.... hellre för mycket än för lite...

Gillar

Kommentarer

 • 16 jan 2020 16:08
  paloma

  Hoppas du snart får hålla Mio i dina armar, det är inte skönt så där i slutet när det gör ont.

  Lycka till med förlossningen👍

 • 16 jan 2020 23:00
  Tita

  Lycka till med Mio!!

Logga in för att skriva en kommentar.