icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 88342
En tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
30 december 2017 14:38
1

Året lider mot sitt slut

Året lider mot sitt slut och jag ska nu på riktigt ta itu med vikten och sötsuget.

Jag tänkte bli antingen plusmedlem här eller premiummedlem på lifesum, men just nu jämför jag lite.

Här på matdagboken ska jag äta mer än lifesum anser att jag ska äta. En orsak kan vara att matdagboken faktiskt har i åtanke att jag ammar. Dock ska jag äta mer även om jag hade bortsett från ammande.

Jag vet inte. Är det värt att bli plusmedlem på matdagboken?

Jag gillar att jag i lifesumappen kan skanna en matvara i affären och direkt veta vad den innehåller och här på matdagboken har jag inte riktigt kommit i underfund med hur man gör. Måste gissa mer känner jag.

Men har endast haft matdagbok i 2 dagar, så får nog ge det en chans.

 

Så nu passar jag på att önska ett gott nytt år.

När det nya året börjar, slutar föräldraledigheten.

8 januari är jag åter i tjänst, och då hoppas jag att jag kommit i underfund med om det är matdagboken, lifesum  eller annat jag ska lägga extra krut på.

 

På återseende nästa år!

Kommentarer

  • 30 dec 2017 15:22

    Har du friskvårdspengar via jobbet kan du använda dem för plusmedlemskap. Jag är dålig på att utnyttja min friskvårdspeng fullt ut då jag gillar gratis motion i naturen, men att kunna använda pengen till Matdagboken är väldigt bra. Jag har tidigare varit med i Viktklubb, Viktväktarna och Allevo men för mig passar Matdagboken bättre - tror det är väldigt individuellt hur man tilltalas av upplägget.

Logga in för att skriva en kommentar.