icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

19003
Med ett förflutet av ätstörningar är jag ständigt rädd för att det ska gå för långt när jag satsar på viktminskning. Därför räknar jag inte kalorier utan försöker snarare göra smarta val. Tanken är att viktminskningen ska få ta tid, lång tid och därefter precis som alla andras viktminskningar, hålla för livet (nåja till nästa graviditet).

Har en son också som livet kretsar kring. Han gör sin mamma galen jämt och ständigt men är också det bästa som någonstin hänt mig!
10 augusti 2018 15:41
1

30-35/37

Nu närmar jag mig slutet på semestern med stormsteg. rättare sagt är denna fredag min allra sista semesterdag sedan är det endast en helg kvar innan jag ska "back to work". Så hur har mina sista semesterdagar varit?

I söndags hälsade vi på Noels mormor och morfar i Lundsbrunn. De har två äppelträd som var överfulla med äpplen. Vi plockade så mycket vi bara kunde få med hem och har gett bort några kilo äpplen till grannar och vänner. Vi har dessutom passat på att koka äppelsaft i en saftmaja. Äppelsaften smakar däremot lemonad och inte äpple så vi får ändra lite i receptet till nästa saftkokning.
a2ab332c-1b2e-41dd-a4a6-26f28d631481.jpg
I måndags tänkte vi eventuellt ta oss till Borås djurpark, men Noel bestämde sig för att ta lång sovmorgon (han vaknade strax innan 09.00) så vi tog oss istället till Spiken och den lövskog som finns där. Här tog vi en tur på ca 2,5 km i skogen innan vi avslutade med ett besök på en nyöppen restaurang vid hamnen. Fredrik beställde laxpizza och jag åt varmrökt lax med potatissallad.
ff0f239d-f844-4730-b251-3591c32fbf89.jpg
Tisdagen kantades av lite shopping. Vi tog oss till stan efter lunch för att gå på lägenhetsvisning. Två vänner till familjen skulle titta på lägenhet och vi fick följa med. Nu såg inte jag lägenheten eftersom jag stannade utanför med nyvaken Noel, men våra vänner hoppas på att de får lägenheten så uppenbarligen föll lägenheten dom i smaken.

Efter lägenhetsvisningen köpte vi glass som vi förträde utanför vår gamla lägenhet. Mycket har hänt sedan vi flyttade därifrån, nu finns en lekplats utanför lägenheten och den spanade vi in. Efter glass och lek gick vi till Cervera för att bl.a. handla tårtspadar (våra hade mystiskt försvunnit) och sedan åkte vi hem.
de5ddbfb-4ad8-4f5b-8a75-ba80dd7d70c0.jpg
Onsdagen skulle värmen komma tillbaka så vi flydde fältet och tog oss till stugan för lite bad. Det var dock en väldigt blåsig dag så trots 34 grader varmt i stan så frös jag en liten stund vid stugan och badsuget försvann. Vi fick dock en väldigt bra dag. Det var dessutom denna dag som saftmajan åkte fram för äppelsaftkoket.

395bfe2f-7b90-4759-a0e0-d845b7ccbf42.jpgI
Igår torsdag gjorde vi inget speciellt, mer än att vara hemma och helt enkelt njuda av ledigheten och idag blåser det något kopiöst mycket. Grannens studmatta har blåst ner på vår tomt. När mamman i huset upptäckte detta kom hon utrusandes. Vi berättade att det är bäst att den får stå kvar där den står (den är i skydd av en trappa nu), så får vi flytta på den när det slutat blåsa. Noel fick stanna inne men vid 12-snåret trotsade vi vinden och tog oss till en lekplats. Jag ville dock inte stanna så speciellt länge när jag såg ett omkullblåst träd på rutsckanan där. 
d258115e-1412-4af5-a074-64c10c8206dc.jpg

Träning har jag också hunnit med under dessa dagar. 3 tillfällen har jag hunnit till gymmet och idag (äntligen) har jag tagit en joggingtur. Joggingturen skedde innan vinden tog i. Ikväll kanske (bara kanske) kör jag lite step på vår stepbräda. Jag fick den av min bror i onsdags. Min syster skaffade mig en fitbit så nu har jag äntligen koll på hur många steg jag tar om dagen och kan se klockan hela tiden.

Gillar

Kommentarer

  • 10 aug 2018 16:42
    gasten

    Härliga bilder!

    Inte dåligt att orka träna när det varit så varmt!

Logga in för att skriva en kommentar.