icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 98657
En tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
11 januari 2018 10:52
2

2 av 3

God förmiddag kära Matdagbokare!

Jag fick som jag tidigare skrivit feber i söndags. Nu är febern 37.9, vilket den varit två dagar i rad, alltså under magiska 38-sträcket men i tisdags kväll upptäckte jag och pappan att Noel åkt på samma sjuka med en feber på 38.9. Vi visste förståss att det skulle bli svårt att undvika smitta honom, så det var väntat men det gör ont i hjärtat att se sin lille kille ha det jobbigt. Nu har han 38.6 i feber, han hostar lite då och då och blir ledsen nästan varje gång han har hostat. Jag som har samma vet precis hur det känns och för en sån liten som inte ens vet vad det är (är första gången han är sjuk), är det förståss ännu värre!

Noels aptit är riktigt dålig också, men det är inget vi behöver oroa oss för, åtminstonde om man ska tro på 1177.se, men det står också att man ska söka hjälp efter ett visst antal dagar  med feber så snart är vi där.


Jag önskar jag kunde med ett magiskt trollspö dra ut viruset eller bakterierna ut ur Noel och kasta långt långt bort. Jag vill inte se honom så här, men jag vet också att detta bara kommer göra honom starkare. Sjukdomar är bra att ha, för då byggs immunförsvaret upp.
(Jag försöker tänka positivt)

09fbb2dd-a32b-452d-8421-78c7cbb94082.JPG

Kämpa min älskling, kämpa.
Mamma och pappa finns här för dig.

Kommentarer

  • 11 januari 2018 14:56
    paloma

    Hoppas han kryar på sig snart, det är inte så lätt när man är liten och sjuk❣

  • 11 januari 2018 16:04

    Tack, nej och det för ont att se honom så ledsen

Logga in för att skriva en kommentar.