icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 152106
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.

Visar poster taggade med "mat på resa"

3 maj 2018 12:59
2

På väg

I morgon åker jag till Sverige för att vara med på ena barnbarnets dop på lördag. Den här gången flyger jag till Arlanda och tyvärr får jag vänta mer än fyra timmar i München. Men jag har som väl en stickning och en bok med mig så att jag kan...

Läs mer Kommentera
16 oktober 2017 08:49
1

På väg igen

Nu är det dags att förflytta sig mellan hemmen igen. Den här gången ser jag inga problem med maten på flygresan. Jag vet att jag klarar mig utan mellanmål och utan att äta alla mackor och snacks som erbjuds på flygen. Jag kommer troligtvis att äta...

Läs mer Kommentera
20 september 2017 07:49
4

Mat på flygresa??

Jag bor både i Frankrike och Sverige och flyger ofta mellan länderna och ett stort problem är maten på resan. Inte bara på flygplanet utan även på flygplatsen när jag mellanlandar. Det är mackor och åter mackor som erbjuds. 

Har du något tips på vad j...

Läs mer Kommentera