icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 318358
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.

Visar poster taggade med "frukost"

30 september 2017 12:29

Lyxfrukost

Idag stod det banan och kokosplättar på menyn till frukost. Det var väldigt gott men kändes väldigt sött även om det inte var något socker i.

Eftersom jag ätit lchf i så många år är jag sockeravgiftad och så mycket känsligare för söta smaker...

Läs mer Kommentera
28 september 2017 11:18
1

Lite resultat

Igår var det 5:2 som gällde men jag tror nog att 16:8 passar mig bättre när jag ska fortsätta efter kickstarten. Jag var inte hungrig när jag vaknade men på förmiddagen fick jag superont i magen, det kändes som kramp och mannen sa åt mig att ä...

Läs mer Kommentera
26 september 2017 13:34
1

Ljuvligt att äta frukost

Det gick väldigt bra igår utan att äta frukost men på eftermiddagen och kvällen var jag hungrig. Jag inser förstås att jag kommer att vänja mig vid att inte småäta så jag klarar av hungern bra. 

Men gissa att frukosten idag var väldigt efterlängtad. 

...
Läs mer Kommentera