icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 315351
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.

Visar poster från August 2018

28 augusti 2018 09:42
2

På väg

Jag har varit lite frånvarande den senaste veckan och de sista dagarna varit på resa. I natt kom jag hem till mitt franska hem och får lite sommar igen vilket jag tycker är härligt. I helgen har jag "slarvat" lite och med det menar jag att jag inte h...

Läs mer Kommentera
17 augusti 2018 12:32
4

Magåkomman

Nu har jag återhämtat mig efter, vad det nu var som drabbade mig i början av veckan. Jag har ätit pepparkorn i omgångar för att få magen att fungera normalt och det hjälpte som alltid. 

Nu kan jag äta som vanligt igen och kroppen känns helt okej. 

Ho...

Läs mer Kommentera
14 augusti 2018 17:43
4

Är det luftombytet?

Idag känner jag mig konstig. Ont i kroppen, iskall om händerna och mådde illa i morse. Kanske är det omställningen från varmt till kallt väder eller också har jag fått i mig något konstigt. 

Nu ska jag lägga mig en stund i sängen, läsa lite ur en bok...

Läs mer Kommentera
2 augusti 2018 21:25
1

Trots att vi bor utomlands...

...får vi rösta i riksdagsvalet. På ett sätt är det lite konstigt att vi faktiskt får rösta men samtidigt tycker jag att det är viktigt att vi gör det när vi får. 

Idag träffade vi en annan svenska som bor i samma stad som oss och utbytte namnteckni...

Läs mer Kommentera