icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 315218
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.

Visar poster i kategorin "Livet"

13 november 2022 21:46
3

Småfolk

I helgen har vi haft fullt hus hos oss. Både några av de äldsta barnbarnen plus föräldrar och två barnbarn bland de yngre har varit hos oss. 

I att var det "livat" då ett av alla barnen fick fruktansvärt ont i magen och sedan ett antal omgångar med k...

Läs mer Kommentera
9 oktober 2022 21:59
2

Plötsligt händer det

Jag har kämpat ett tag med att få ner vikten under mitt vikttak efter att en längre tid hoppat lite upp och ner och ofta legat en bit över vikttaket för att sedan gå ner igen. 

Men nu verkar det som att jag kanske kan komma ner lite under igen. Iofs har...

Läs mer Kommentera
15 september 2022 07:08
2

På väg

Vi är på väg norrut i Sverige och har sovit i Sundsvall inatt. Vi är på väg till Umeå där Sy- och Hantverksfestivalen pågår fredag - söndag. Jag är där som utställare med tyger och lite mönster. 

Lindbo Textil hittar du i monter A:07 om du kommer dit. S...

Läs mer Kommentera
28 juli 2022 15:39
4

Fortsatt elände...

När en är frisk är det svårt att tänka sig hur det är att alltid ha ont. Jag lider verkligen med de som ständigt har smärta. 

Mitt ryggont går inte över även om det blivit något bättre. Jag kan sova upp till ca 3 timmar i ett sträck istället för...

Läs mer Kommentera
25 juni 2022 21:30

Solsken och salta bad

Nu har vi lite semester kombinerat med en inköpsresa. Allt tillsammans kombineras med solsken, bad i Medelhavet och mat på restaurang på kvällarna. 

Denna månaden blir väl sådär när det gäller vikten men jag vet förstås inte förrän vi kommer h...

Läs mer Kommentera
1 maj 2022 12:21
3

Dagen efter

Så är det dagen efter Valborgsmässoafton. 

Jag tillät mig att äta av allt som bjöds igår och såklart märks det på vågen idag. Men det viktiga är att inte fortsätta att äta allt utan välja tillfällen då det är okej. 

Idag går jag igenom en del lådor...

Läs mer Kommentera
26 februari 2022 13:53
1

Så drabbades även jag

Lagom när jag började tänka att livet skulle gå tillbaka till något slags nytt normal-läge började smittspridningen skena igen och även vi drabbades av covid. Så ovant att vara sjuk men nu blev jag det och det är t.o.m över. 

Nackdelen för mig i och m...

Läs mer Kommentera