icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 324374
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
1 mars 2019 10:02
9

Yoga är perfekt

Nu har jag gjort yoga varje morgon i en vecka. Det känns fantastiskt och sakta men säkert blir jag lite starkare och mer rörlig. Övningarna är varierande och träningsvärken flyttar sig och det känns bra att jag äntligen kommit igång med rutinen att träna yoga varje morgon. Det är lite otäckt att skriva det för ibland är det av någon outgrundlig anledning så att jag slutar när jag berättat vad jag startat. MEN inte den här gången. NU ska jag hålla i och bli stark och mjukare i kroppen. 

För den som inte gjort yoga förut har Adriene även övningar för nybörjare. Titta in på den här spellistan så kanske du också kommer igång. Hon har även ett pass för "Complete beginners".

Något som jag märkt sedan jag började med yogan varje dag är att jag blir extremt hungrig. Vi äter 16:8 och brukar äta första målet runt kl.12 men de senaste dagarna har jag varit svimfärdig när det varit dags. Så idag har vi flyttat vårt första mål till kl.11 och jag hoppas att det blir bättre. 

Gillar

Kommentarer

 • 1 mars 2019 10:06
  aregnisw

  Det låter spännande med yoga jag provade på det för ett par år sedan men det var på prov men jag ska kolla in dina länkar o testa för jag tror det är toppenbra 👍😊

 • 1 mars 2019 10:08
  MagganD

  Måltidsfönster 11-19 funkar väl också? Eller är det sena middagar i Frankrike?

  Jag måste ha middag så fort jag kommer från jobbet, allra senast kl 18! cheeky

 • 1 mars 2019 12:20

  Vi äter för det mesta runt halv sju om vi inte äter ute. Så visst funkar 11-19 lika bra MagganD.

   

 • 1 mars 2019 12:20

  Ja pröva igen aregnisw. Det är bra för både kropp och knopp. 

 • 1 mars 2019 13:33
  gittan52

  Jag började titta på filmen, men eftersom jag inte ens kan sitta som hon gör så gav jag upp direkt, tyvärr.

  Hoppas du fortsätter eftersom det fungerar så bra för dig! Jag har också en benägenhet att inte fullfölja planer jag berättar om, så därför har jag bestämt mig för att berätta efteråt hur det har gått istället  smiley

 • 1 mars 2019 16:59
  Mabban

  Jag tittade på filmen och det hon började med axlar och huvud, gör jag hos logopedenlaughMen jag stängde av, då jag inte heller kan sitta så!

 • 1 mars 2019 18:30
  paloma

  Jag drar sällan igång nya saker, jag är en rutinmänniska och tycker om att göra ungefär samma motion varje dag😉

  Jag har provat att meditera, men blir nästan stressad av att sitta stilla och blunda.

  Roligt att du hittat något som hjälper mot din stelhet.

   

 • 1 mars 2019 19:39
  Tita

  Om mina tankar aldrig far omkring sååå om jag ska meditera eller slappna av så dansar de rumba och far omkring som virvlar😁Ingen ide' att börja! Fast jag tror att det är en övningsfråga och att det vore bra att behärska tekniken!

  Håll igång nu då du kommit till skott!

 • 7 mars 2019 01:25
  EO1964

  ❤❤❤

Logga in för att skriva en kommentar.